Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Αυτοί είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που θα μετέχουν στην Εξεταστική

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενημέρωσε για τους βουλευτές που ορίστηκαν ως μέλη της Εξεταστικής Επιστροπής για τις παρακολουθήσεις. 

H Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη και ο βουλευτής Δημήτρης Μπιάγκης, θα μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για την «εξέταση της υπόθεσης παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό predator, την παράνομη χρήση αυτού στην Ελληνική επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου προσώπου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Σε περίπτωση έκτακτου κωλύματος ενός/μίας εκ των δύο βουλευτών, αντικαταστάτης ορίστηκε ο βουλευτής Γεώργιος Μουλκιώτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συγκίνηση στην κηδεία του Γιώργου Σουφλιά, με την ελληνική σημαία η σορός για το τελευταίο αντίο - Στην εξόδιο ακολουθία ο Μητσοτάκης
Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν δωρεές στη μνήμη του πρώην υπουργού της ΝΔ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γιώργος Σουφλιάς, κηδεία
Μήνυμα Παππά σε Φάμελλο: Να φέρει συμφωνία με τον Τσίπρα, αλλιώς θα έχουμε θέμα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος ζητεί καθαρή γραμμή για τη σχέση με την ΕΛΑΣ και προειδοποιεί ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν μπορεί να μείνει «στον αέρα»
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος
7
Δημοσκόπηση Prorata: Δεύτερο κόμμα η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ – Στο 2% ο ΣΥΡΙΖΑ
Για τον Αλέξη Τσίπρα, η πιο συχνή άποψη των ερωτηθέντων είναι ότι επιστρέφει «πιο απομακρυσμένος από την κοινωνία», ενώ αρκετοί θεωρούν ότι εμφανίζεται πλέον πιο ώριμος πολιτικά
Κάλπη, εκλογές 41