Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Στην ΑΔΑΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Τι ζήτησε από τον Χρήστο Ράμμο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) επισκέφτηκε σήμερα (28.12.2022) ο Ανδρέας Λοβέρδος, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο να τον ενημερώσει για το εάν έχουν πράγματι υπάρξει παρακολουθήσεις του ίδιου, είτε νόμιμες είτε παράνομες. 

Όπως αναφέρεται, «στα γραφεία της ΑΔΑΕ (Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) προσήλθε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χρήστο Ράμμο και κλιμάκιο στελεχών της Αρχής.

Ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού ή είχε υποβληθεί σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νέες απειλές Ερντογάν μετά την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Θα εξουδετερώσουμε όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους μας»
Σκληρή ρητορική στον απόηχο της καταγγελίας του Έλληνα πρωθυπουργού για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε παράνομο - «Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
10
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού