Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Στην ΑΔΑΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Τι ζήτησε από τον Χρήστο Ράμμο

Την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) επισκέφτηκε σήμερα (28.12.2022) ο Ανδρέας Λοβέρδος, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο να τον ενημερώσει για το εάν έχουν πράγματι υπάρξει παρακολουθήσεις του ίδιου, είτε νόμιμες είτε παράνομες. 

Όπως αναφέρεται, «στα γραφεία της ΑΔΑΕ (Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) προσήλθε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χρήστο Ράμμο και κλιμάκιο στελεχών της Αρχής.

Ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού ή είχε υποβληθεί σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 16
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 9