Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Στην ΑΔΑΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Τι ζήτησε από τον Χρήστο Ράμμο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) επισκέφτηκε σήμερα (28.12.2022) ο Ανδρέας Λοβέρδος, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο να τον ενημερώσει για το εάν έχουν πράγματι υπάρξει παρακολουθήσεις του ίδιου, είτε νόμιμες είτε παράνομες. 

Όπως αναφέρεται, «στα γραφεία της ΑΔΑΕ (Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) προσήλθε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χρήστο Ράμμο και κλιμάκιο στελεχών της Αρχής.

Ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το κινητό του τηλέφωνο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση και συγκεκριμένα να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού ή είχε υποβληθεί σε καθεστώς νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συγκίνηση στην κηδεία του Γιώργου Σουφλιά, με την ελληνική σημαία το φέρετρο για το τελευταίο αντίο - Στην εξόδιο ακολουθία ο Μητσοτάκης
Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν δωρεές στη μνήμη του πρώην υπουργού της ΝΔ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γιώργος Σουφλιάς, κηδεία 7
Μήνυμα Παππά σε Φάμελλο: Να φέρει συμφωνία με τον Τσίπρα, αλλιώς θα έχουμε θέμα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος ζητεί καθαρή γραμμή για τη σχέση με την ΕΛΑΣ και προειδοποιεί ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν μπορεί να μείνει «στον αέρα»
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος
7
Δημοσκόπηση Prorata: Δεύτερο κόμμα η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ – Στο 2% ο ΣΥΡΙΖΑ
Για τον Αλέξη Τσίπρα, η πιο συχνή άποψη των ερωτηθέντων είναι ότι επιστρέφει «πιο απομακρυσμένος από την κοινωνία», ενώ αρκετοί θεωρούν ότι εμφανίζεται πλέον πιο ώριμος πολιτικά
Κάλπη, εκλογές 45