Πολιτική

Παράταση 45 ημερών για ενστάσεις στους δασικούς χάρτες

Παράταση έως τις 27 Ιουλίου για την κατάθεση αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες δίνει τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υπουργική τροπολογία παρέχει παράταση 45 ημερών για την υποβολή αντιρρήσεων από τους πολίτες στους δασικούς χάρτες για όσες περιοχές η προθεσμία έληγε στις 12 Ιουνίου για τους κατοίκους εσωτερικού και στις 3 Ιουλίου για τους κατοίκους εξωτερικού.

Η τροπολογία σύμφωνα με την αιτιολογική της έκθεση κρίθηκε απαραίτητη για να διευκολυνθούν τόσο οι πολίτες όσο και οι υπηρεσίες στα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την πρόσφατη νομοθεσία που ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε σε ειδική ανοικτή εκδήλωση τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών θητείας, αναφερόμενος αναλυτικά σε 352 έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,587 δισ. ευρώ
Νίκος Χαρδαλιάς
Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος
«Κάθε φορά που δικαιολογείς μια κατάληψη που είναι μια παράνομη πράξη σε ένα πανεπιστήμιο ρίχνεις και εσύ νερό στο μύλο πράξεων που η κλιμάκωσή τους οδηγεί ακόμη και σε μια δολοφονία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης