Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για πέτρες και ρόπαλα

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τις δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για πέτρες και ρόπαλα

 Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Φάκου, σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη σε προσωπική του σελίδα σε site κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, για την πρόκληση σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Η υπόθεση που προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα έχει ανεβάσει και το πολιτικό θερμόμετρο ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητά από την αξιωματική αντιπολίτευση να διαγράψει το στέλεχός της, Ανδρέα Καραγιάννη ο οποίος μέσω διαδικτύου καλούσε τον κόσμο να μαζεύει πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια και τούβλα για τον Σεπτέμβριο.

Το κυβερνών κόμμα, σε ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση τον Σεπτέμβριο για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση και προς τούτο αναφέρει τοποθέτηση του κ. Καραγιάννη.

«Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Καραγιάννης, προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες» σημειώνει η ΝΔ και καλεί τον κ. Τσίπρα εντός ωρών «να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζέρια ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι’ αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να διαγράψει τον Ανδρέα Καραγιάννη καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Μαζέψτε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια για τον Σεπτέμβρη!

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ “στόλισε” τη ΔΕΗ – Αρνείται να πληρώσει τους λογαριασμούς


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε