Πολιτική

Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή για τη Μακεδονία – Εισηγήσεις να “βγει μπροστά”

Παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τη ζήτημα της Μακεδονίας αναμένουν πολλοί μέσα στις επόμενες ώρες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του δέχεται εισηγήσεις να κάνει παρέμβαση στο θέμα της Μακεδονίας.

Να βγει μπροστά, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

KARAMANLHS TSIPRAS

Ειδικά, όπως λένε πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, ως ο άνθρωπος που έμεινε στην ιστορία για το veto στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ είναι η ώρα να παρέμβει, σε μια στιγμή που ξεκινάει η συζήτηση στη βουλή για το θέμα κα9ι ενώ η ΝΔ φέρεται έτοιμη, έχοντας συγκεντρώσει και τις απαραίτητες υπογραφές γαλάζιων βουλευτών να καταθέσει πρόταση μομφής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης»
Από το Παρίσι, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καταφεύγει στη συκοφαντία όταν πιέζεται από την ακρίβεια και τα κοινωνικά προβλήματα - Κάλεσμα συνεννόησης στις προοδευτικές δυνάμεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 6
Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από το Παρίσι: Φόρος στο πλουσιότερο 1% και παραγωγική ανασυγκρότηση
Η αλληλεγγύη στις γαλλικές κινητοποιήσεις, η φορολόγηση του πλούτου και η υπεράσπιση των επιλογών του 2015 συνδέονται με την πρόταση του προέδρου της ΕΛ.Α.Σ. για επιστροφή της Αριστεράς στην εξουσία.
Αλέξης Τσίπρας