Πολιτική

Παρέμβαση Θεοχάρη για την ένταξη στο ΕΣΠΑ των τουριστικών γραφείων

Στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων θα συμπεριληφθούν τα τουριστικά γραφεία και οι εταιρείες τουριστικών λεωφορείων, όπως διαβεβαιώνει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) Άρη Μαρίνη, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Θεοχάρης, «από την πρώτη ημέρα της υγειονομικής κρίσης, η ελληνική κυβέρνηση έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των εργαζομένων και όλων των συμπολιτών μας οι οποίοι επλήγησαν από τις παρενέργειες της πανδημίας”.

Σημειώνει δε ότι ως προς το πρόβλημα που του έθεσε ο πρόεδρος ΓΕΠΟΕΤ «θεώρησα ότι όφειλα να το αναλάβω προσωπικά και επικοινώνησα απευθείας με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη» από τον οποίο έλαβε «τη διαβεβαίωση ότι στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων θα συμπεριληφθούν τα τουριστικά γραφεία και οι εταιρείες τουριστικών λεωφορείων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Μαρινάκη: «Είμαστε στην όχθη της σοβαρότητας  ενώ η κυβέρνηση δίπλα σε Τσίπρα και Καμμένο, στη “σκοτεινή” της καταπάτησης των θεσμών»
Η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε στις αιχμές του κυβερνητικού εκπροσώπου περί «μετάλλαξης», κατηγορώντας την κυβέρνηση για «παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη» και «τοξικότητα»
ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΑ: «Ποια η ευθύνη Μητσοτάκη και κυβέρνησης όταν στα μισά υπουργεία υπάρχουν δικογραφίες;»
Σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέκρουσε τον συμψηφισμό, περιέγραψε τη γραμμή «αναστολή–έλεγχος–διαγραφή» για στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη που συνδέονται με σκάνδαλα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανοχή στη διαφθορά
Νίκος Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για κόντρα Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου: Ο υπουργός Υγείας είχε δικαίωμα και καθήκον να απαντήσει
Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανήλθε στους ελέγχους για τα «μαϊμού επιδόματα» του ΟΠΕΚΑ και στη στάση του ΠΑΣΟΚ, ενώ έκανε αναφορές στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία και στις φωτογραφίες των 200 εκτελεσθέντων της Καισαριανής
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά