Πολιτική

Παρών στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο πρωθυπουργός

Για τα θέματα της πανδημίας, της λειτουργίας των ιερών ναών ενόψει Χριστουγέννων αλλά και το θέμα των εμβολιασμών αναμένεται να συζητήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την Ιεραρχία πιθανότατα την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για να ακούσει όσα έχουν να πουν οι ιεράρχες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν ακολουθήσει τα όσα αποφασίζονται τόσο στο θέμα των μέτρων όσο και στο θέμα των εμβολιασμών. Η κίνηση θα έχει και συμβολισμό ότι κυβέρνηση και εκκλησία έχουν γι’ ακόμα μια φορά κοινή φωνή απέναντι στην πανδημία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε Χατζηδάκη και Τσιάρα παραπέμπει το Μαξίμου τα μεμονωμένα αγροτικά μπλόκα που ζητούν διάλογο με τον Πρωθυπουργό
Κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι, ο Πρωθυπουργός είχε προσδιορίσει συγκεκριμένη ώρα και μέρα για συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών, ραντεβού που εκείνοι απέρριψαν χωρίς συζήτηση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 326
Νίκος Πλακιάς για Μαρία Καρυστιανού: «Το γνωστό έργο σε καινούργια εκδοχή» και η παραπομπή σε παλιά ελληνική ταινία
«Θυμάσαι το έργο ή δε γυνή να φοβάται τον άντρα; Κάνε εικόνα τη σκηνή στο δικαστήριο. Ο Αντωνάκης από την μια με τον ταξιτζή και όλοι οι άλλοι απέναντι. Θα το ξαναδείτε το έργο σε καινούργια εκδοχή»
Νίκος Πλακιάς 11
Νικόλας Φαραντούρης για διαγραφή από ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μίλησα για ένταξη στο κόμμα Καρυστιανού, καλωσόρισα την κάθοδό της
Μιλώντας στο LiveNews, ο ευρωβουλευτής ξεκαθάρισε τα όσα ακούγονται γύρω από όνομά του και τον υπό διαμόρφωση πολιτικό σχηματισμό της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών
Ο Νικόλας Φαραντούρης στο Ευρωκοινοβούλιο
8