Πολιτική

Παρών στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο πρωθυπουργός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τα θέματα της πανδημίας, της λειτουργίας των ιερών ναών ενόψει Χριστουγέννων αλλά και το θέμα των εμβολιασμών αναμένεται να συζητήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την Ιεραρχία πιθανότατα την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για να ακούσει όσα έχουν να πουν οι ιεράρχες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν ακολουθήσει τα όσα αποφασίζονται τόσο στο θέμα των μέτρων όσο και στο θέμα των εμβολιασμών. Η κίνηση θα έχει και συμβολισμό ότι κυβέρνηση και εκκλησία έχουν γι’ ακόμα μια φορά κοινή φωνή απέναντι στην πανδημία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5