Πολιτική

Παρών στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο πρωθυπουργός

Για τα θέματα της πανδημίας, της λειτουργίας των ιερών ναών ενόψει Χριστουγέννων αλλά και το θέμα των εμβολιασμών αναμένεται να συζητήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την Ιεραρχία πιθανότατα την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για να ακούσει όσα έχουν να πουν οι ιεράρχες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν ακολουθήσει τα όσα αποφασίζονται τόσο στο θέμα των μέτρων όσο και στο θέμα των εμβολιασμών. Η κίνηση θα έχει και συμβολισμό ότι κυβέρνηση και εκκλησία έχουν γι’ ακόμα μια φορά κοινή φωνή απέναντι στην πανδημία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα με την κυβέρνηση – Στο επίκεντρο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν και κακόβουλα διαστρεβλώνουν λόγω του πανικού τους, είναι ότι οκτώ στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν ή όχι τα μηνύματα και από αυτούς οι πέντε είπαν ναι. Οι υπόλοιποι 79 κρύβονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης