Πολιτική

Παρουσιάστηκε και επίσημα η “Δύναμη Ελληνισμού” του Δημήτρη Καμμένου και του Τάκη Μπαλτάκου [pics]

Το νέο κόμμα με τίτλο «Δύναμη Ελληνισμού» παρουσίασαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος και ο γ.γ, Τάκης Μπαλτάκος.

«Η εθνική αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός πραγματικά πατριωτικού κόμματος είναι αδήριτη» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος και ο κ. Μπαλτάκος, ενώ υποστήριξαν ότι «το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι χαμηλής στάθμης και οι πολιτικοί με όραμα έχουν εκλείψει».

Το όραμα του κόμματος είναι «η καταχώρηση και η μεταλαμπάδευση της ελληνικής παιδείας και η διάχυση του ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας» πρόσθεσαν και σημείωσαν ότι η στρατηγική του κόμματος θα έχει ως συνισταμένη «την εθνική ανεξαρτησία με τις υφιστάμενες διεθνείς συνεργασίες, χωρίς την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε πτυχές ζωτικής σημασίας».

kammenos dinami

«Πατρίδα μας είναι ο οικουμενικός ελληνισμός και οικία μας η πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια. Μόνη ελπίδα για τους εργαζόμενους είναι η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη, την οποία οι αριστερές ιδέες και πρακτικές παρεμποδίζουν. Η πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του ελληνικού λαού πρέπει να διακοπεί. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο προοίμιο της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος.

«Στόχος μας είναι ειδικά οι νέοι να σηκωθούν από τον καναπέ και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους» επισήμανε ο κ. Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο ότι «έπαιξε το θέμα της Μακεδονίας σε μια ζαριά. Εμείς δεν παίζουμε στα ζάρια τα εθνικά θέματα». «Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να σχιστεί σήμερα» συμπλήρωσε.

Επίσης, ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ζημιογόνες για την οικονομία, και υπέρ της ψήφου των ομογενών. Σε αυτό το σημείο παρατήρησε ότι οι σχέσεις με την ομογένεια πρέπει να είναι διαρκείς και οργανωμένες, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

kammenos dinami

«Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις. Εκπτώσεις κάνουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα», υπογράμμισε ο κ. Μπαλτάκος, διευκρινίζοντας ότι το νέο κόμμα θα επιδιώξει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, με υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.kammenos dinami kammenos dinami kammenos dinami

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 88
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11