Πολιτική

Παρουσιάστηκε και επίσημα η “Δύναμη Ελληνισμού” του Δημήτρη Καμμένου και του Τάκη Μπαλτάκου [pics]

Το νέο κόμμα με τίτλο «Δύναμη Ελληνισμού» παρουσίασαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος και ο γ.γ, Τάκης Μπαλτάκος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η εθνική αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός πραγματικά πατριωτικού κόμματος είναι αδήριτη» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος και ο κ. Μπαλτάκος, ενώ υποστήριξαν ότι «το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι χαμηλής στάθμης και οι πολιτικοί με όραμα έχουν εκλείψει».

Το όραμα του κόμματος είναι «η καταχώρηση και η μεταλαμπάδευση της ελληνικής παιδείας και η διάχυση του ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας» πρόσθεσαν και σημείωσαν ότι η στρατηγική του κόμματος θα έχει ως συνισταμένη «την εθνική ανεξαρτησία με τις υφιστάμενες διεθνείς συνεργασίες, χωρίς την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε πτυχές ζωτικής σημασίας».

kammenos dinami

«Πατρίδα μας είναι ο οικουμενικός ελληνισμός και οικία μας η πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια. Μόνη ελπίδα για τους εργαζόμενους είναι η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη, την οποία οι αριστερές ιδέες και πρακτικές παρεμποδίζουν. Η πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του ελληνικού λαού πρέπει να διακοπεί. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο προοίμιο της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος.

«Στόχος μας είναι ειδικά οι νέοι να σηκωθούν από τον καναπέ και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους» επισήμανε ο κ. Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο ότι «έπαιξε το θέμα της Μακεδονίας σε μια ζαριά. Εμείς δεν παίζουμε στα ζάρια τα εθνικά θέματα». «Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να σχιστεί σήμερα» συμπλήρωσε.

Επίσης, ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ζημιογόνες για την οικονομία, και υπέρ της ψήφου των ομογενών. Σε αυτό το σημείο παρατήρησε ότι οι σχέσεις με την ομογένεια πρέπει να είναι διαρκείς και οργανωμένες, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

kammenos dinami

«Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις. Εκπτώσεις κάνουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα», υπογράμμισε ο κ. Μπαλτάκος, διευκρινίζοντας ότι το νέο κόμμα θα επιδιώξει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, με υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.kammenos dinami kammenos dinami kammenos dinami

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
217
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 139
52 χρόνια Νέα Δημοκρατία, από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Νίκες, ήττες, μάχες διαδοχής και ιστορικές καμπές
Από την ίδρυση στις 4 Οκτωβρίου 1974 και το σαρωτικό 54,37%, στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τον πυρσό και τη Ρηγίλλης, τα χρόνια της κρίσης και την επιστροφή στην εξουσία το 2019
Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΝΔ
31