Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάρτυ Μαξίμου: Στο πιάνο ο Ζουράρις και τραγουδούσε η Κουντουρά: “Άσε με να φύγω”

Πάρτυ Μαξίμου: Στο πιάνο ο Ζουράρις και τραγουδούσε η Κουντουρά: “Άσε με να φύγω”

Το πάρτυ στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως άναψε για τα καλά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt οι βουλευτές, ανάμεσά τους και οι υπουργοί, δεν ήπιαν μόνο τα ποτά τους, αλλά τραγούδησαν κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, αποφάσισε να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους και έκατσε στο πιάνο που βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το τραγούδι που αποφάσισε να παίξει ήταν το “Άσε με να φύγω σε παρακαλώ” της Αλέκας Κανελλίδου. Αν κι αυτό το τραγούδι προκάλεσε περίεργα βλέμματα αρχικά νομίζοντας κάποιοι πως μπορεί να είναι και πολιτικό υπονοούμενο, η υπουργός Τουρισμού ήταν εκείνη που έδιωξε τέτοιες σκέψεις.

Η κα Κουντουρά άρχισε να τραγουδάει συνοδεύοντας έτσι τον συνάδελφό της στο πιάνο Κώστα Ζουράρι, κάτι που προκάλεσε μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο Μαξίμου.

Επίσης, εκτός από το συγκεκριμένο τραγούδι, ο κ. Ζουράρις έπαιξε και διάφορα αντάρτικα τραγούδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πολλά τραγούδια, είχαν φτάσει στο σημείο να τραγουδούν όλοι μαζί και οι φωνές τους να ακούγονται έξω από το κτίριο, μέχρι την Ηρώδου Αττικού.

Πάντως, πληροφορίες προς το παρόν για χορούς και μπαλέτα δεν υπάρχουν!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε