Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Δεν θέλουν πίσω τον Παπανδρέου! Τι συμφώνησαν με ΔΗΜΑΡ

ΠΑΣΟΚ: Δεν θέλουν πίσω τον Παπανδρέου! Τι συμφώνησαν με ΔΗΜΑΡ

Δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι στο ΠΑΣΟΚ τις κινήσεις της ηγεσίας για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο κίνημα.

Τόσο από την πλευρά των λεγόμενων Βενιζελικών όσο και από άλλα στελέχη που δεν πρόσκεινται σε κάποια πλευρά, θεωρούν κόκκινο πανί τον πρώην πρωθυπουργό και γιο του ιδρυτή του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότ ι ο Γιώργος Παπανδρέου επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα θέλει να κατέβει υποψήφιος στην Αχαΐα. Αν τελικά επιστρέψει και αν κατέβει υποψήφιος τότε θα στερήσει την έδρα – αν πάρει το ΠΑΣΟΚ – στον Θοδωρή Παπαθεοδώρου τον οποίο προόριζε για μια θέση στην λίστα των υποψηφίων η Φώφη Γεννήματα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση αφού δέχεται πιέσεις από πολλές πλευρές για την μη επιστροφή Παπανδρέου.

Έκλεισε η συμφωνία με την ΔΗΜΑΡ

Το ΠΑΣΟΚ πάντως συμφώνησε συμφωνα με πληροφορίες του newsit με την ΔΗΜΑΡ να κατέβουν μαζί στις εκλογές. Η συμφωνία περιλαμβάνει δυο έδρες για την Δημοκρατική Αριστερά και την πρώτη θέση στο Επικρατείας για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε