Πολιτική

ΠΑΣΟΚ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Μοναδική επιδίωξη του κ.Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφετηρία την δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος ότι αν υπάρξει συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ μετά τις ερχόμενες εκλογές, θα είναι προϊόν εκβιασμού.

Έκτοτε σχεδόν δεν περνάει μέρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν θα «κονταροχτυπηθούν», δείχνοντας ότι το χάσμα του χωρίζει τα δύο κόμματα μεγαλώνει αντί να γεφυρώνεται.

Μάλιστα σήμερα το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του – με αφορμή τόσο τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως των κυρίων Πολάκη και Σπίρτζη, όσο και της κυρίας Τσαπανίδου – βάζει στο «κάδρο» τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως «μοναδική επιδίωξη του κ.Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

«Οι συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία. Άλλωστε συνέβη δυο φορές.

Η χυδαιολογία και η συνωμοσιολογία δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Όσες προφάσεις εν αμαρτίαις κι αν προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την ασυγχώρητη συνεργασία του με την Ακροδεξιά, ο λαός έχει και μνήμη και κρίση.

Ξέρει πλέον ότι μοναδική επιδίωξη του κ.Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αγωνίζεται αταλάντευτα ενάντια στην πρωτοφανή θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εγγυάται την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της ακηδεμόνευτης λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 5
O Mητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Χάσαμε δύο μαχητές της πρώτης γραμμής»
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα και το δυστύχημα με τα δύο εναέρια μέσα, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Έλληνα συντονιστή και του Δανού χειριστή
Μητσοτάκης, Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας 47