Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για «ξήλωμα» των αστυνομικών στα Χανιά: «Έχει κουράσει το έργο “με εντολή Μητσοτάκη”»

Επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη και στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τρεις μέρες μετά έγινε το αυτονόητο, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να ξηλωθεί όλη η αστυνομική διεύθυνση Χανίων με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη από μεθυσμένο οδηγό.

«Με τυμπανοκρουσίες το Μέγαρο Μαξίμου «διαφημίζει» ότι με εντολή Μητσοτάκη «ξηλώθηκε» η ηγεσία της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων, μετά την αδιανόητη απόφαση των αστυνομικών να μη συλλάβουν ως όφειλαν και επιβαλλόταν από τον νόμο, τον υπότροπο μεθυσμένο οδηγό», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ. Και διερωτάται: «Τρεις ημέρες μετά έγινε το αυτονόητο. Άραγε ο κ. Χρυσοχοΐδης τα έμαθε τα νέα; Το χιλιοπαιγμένο έργο «με εντολή Μητσοτάκη» έχει κουράσει τον ελληνικό λαό, που βιώνει την ανασφάλεια και την αύξηση της εγκληματικότητας τα τελευταία πεντέμισι χρόνια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη