Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Καυγάς Ανδρουλάκη – Λιακούλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – «Δεν σου επιτρέπω! Εγώ είμαι ο Πρόεδρος κι εγώ αποφασίζω»

Κριτική και από άλλα στελέχη για τους χειρισμούς της υπόθεσης της Προανακριτικής Τριαντόπουλου

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και την βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν βαριές κουβέντες με τον Νίκο Ανδρουλάκη να εξοργίζεται ακούγοντας την Ευαγγελία Λιακούλη.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου Τριαντόπουλου και στην Προανακριτική πυροδότησαν τον καυγά ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Λιακούλη καθώς η τελευταία ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την γραμμή του κόμματος.

«Έγινε μια συνάντηση την Τρίτη στο κόμμα, όπου συζητήθηκε η στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο αίτημα του κ. Τριαντόπουλου να «περάσει» απευθείας στο Δικαστικό Συμβούλιο και δεν ενημερώθηκα, παρά το γεγονός ότι αφενός είμαι μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής», φέρεται να είπε η βουλευτής Λάρισας. Είπε επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ότι όταν επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να μάθει τη «γραμμή» και εκείνος της απάντησε ότι περιμένει ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ενώ τα έλεγε αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης της είπε: «Εγώ είμαι ο πρόεδρος και εγώ αποφασίζω. Η πρόταση δυσπιστίας και η Προανακριτική είναι δική μου υπόθεση. Σταματάς τη συζήτηση εδώ και δεν σου επιτρέπω να συνεχίσεις».

Και συνέχισε: «Δεν θα χαλάσεις εσύ το κλίμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν έγινε καμία σύσκεψη, όλα αυτά είναι στη φαντασία σου».

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε την κα Λιακούλη απαράδεκτη και την κατηγόρησε ότι υπονομεύει την ενότητα της παράταξης. «Τι λέτε κυρία μου;», είπε επίσης σε κάποια άλλη στιγμή σε υποτιμητικό ύφος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την κα Λιακούλη να απαντά: «Προσέξτε πως μου μιλάτε εγώ είμαι βουλευτής του κόμματός σας» και «Δεν σας επιτρέπω να μου μιλάτε εμένα για ενότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη και ΟΠΕΚΕΠΕ: Τον στοχοποιούν χωρίς αποδείξεις και αποπροσανατολίζουν από την υπόθεση
«Απίστευτα ψέματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με κορυφαίο όλων ότι ο εισηγητής μας επιτέθηκε σωματικά στον μάρτυρα κ. Τζεδάκη, κάτι, άλλωστε, που διέψευσε και ο ίδιος», επισημαίνει η Πειραιώς
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς 13
Το ευχαριστώ της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Διαμαντή Καρακατσάνη: «Είσαι ο ιθύνων νους, ο εμπνευστής και στρατηγός»
«Ο Διαμαντής Καραναστάσης αφήνει παρακαταθήκη πολιτική και κοινωνική ενός ανθρώπου αδάμαστου που δεν αποδέχεται τη βρωμιά του συστήματος εξουσίας», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 23
Σκληρή απάντηση της Κίνας στις δηλώσεις Γκιλφόϊλ για το λιμάνι του Πειραιά
Η κινεζική πρεσβεία καταγγέλλει «σοβαρή παρέμβαση» μετά τις δηλώσεις της Αμερικανίδας πρέσβη, η οποία κάλεσε την Ελλάδα να «πουλήσει το λιμάνι του Πειραιά» προκειμένου να αντιμετωπίσει την κινεζική επιρροή
Το λιμάνι του Πειραιά 19
Μακάριος Λαζαρίδης στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταθέτω μήνυση κατά της διευθύντριας Τύπου του γραφείου του ΠΑΣΟΚ – Η απάντηση από την Χαριλάου Τρικούπη
Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφερόταν ότι: «Ο εν λόγω κύριος σήμερα επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε μάρτυρα γιατί δεν του άρεσαν οι απαντήσεις του»
Εξεταστική
14