Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας ο Γιάννης Σγουρός στις επόμενες εκλογές

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής μπαίνει «στην πρώτη γραμμή», σηματοδοτώντας τη διεύρυνση της εκλογικής μάχης της Χαριλάου Τρικουπη με πρόσωπα που έχουν διαδρομή στην αυτοδιοίκηση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πρώτη γραμμή του ΠΑΣΟΚ ενόψει των επόμενων εκλογών μπαίνει ο Γιάννης Σγουρός, μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (25.06.2026) με τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και πρώην νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, σηματοδοτώντας τη διεύρυνση της εκλογικής μάχης της Χαριλάου Τρικουπη με πρόσωπα που έχουν διαδρομή στην αυτοδιοίκηση και στον δημόσιο βίο.

Ο Γιάννης Σγουρός έχει συνδέσει το όνομά του με έργα υποδομής στην Αττική, ενώ διαθέτει μακρά πορεία και στον χώρο του αθλητισμού. Υπήρξε αθλητής και πρόεδρος του Μίλωνα, γενικός γραμματέας Αθλητισμού, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, καθώς και μέλος της Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων και της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004».

Με την υποψηφιότητα Σγουρού, η Χαριλάου Τρικούπη επιχειρεί να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθήνας με ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο, με αυτοδιοικητική εμπειρία και θεσμικό αποτύπωμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γεωργαντάς με την Κωνσταντοπούλου για τις κατηγορίες ότι «κάρφωνε» τον Βορίδη στον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μη νομίζετε ότι θα με τρομοκρατήσετε»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε αιχμές περί διαρροών στην Εξεταστική, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής να απαντά σε υψηλούς τόνους - Παρέμβαση και από την Ντόρα Μπακογιάννη
Γεωργαντάς και Κωνσταντοπούλου
Κομισιόν για Αβραμόπουλο και Qatargate: «Δεν έγινε εσωτερική έρευνα, μόνο έλεγχοι συμμόρφωσης»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι το 2022 έλεγξε μόνο την τήρηση των όρων για τη συμμετοχή του πρώην επιτρόπου στη Fight Impunity - Τι είχε υποστηρίξει ο ίδιος και οι εξηγήσεις για τους «κερατάδες»
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Παπανικολάου για «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: «Κλειστή παρέα το κόμμα Καρυστιανού, με καθοδηγητές πρώην στελέχη της Νίκης»
Ο πτέραρχος ε.α. εξήγησε γιατί αποσύρει τη στήριξή του, μιλώντας για απουσία συλλογικών οργάνων, προγράμματος και σαφών θέσεων στα εθνικά θέματα
Μαρία Καρυστιανού