Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας δεν τολμά να αναλάβει τις ευθύνες του για την καταστροφή στον Σαρωνικό

Κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα τονίζει πως τα όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο δεν πείθουν.

«Ο κ. Τσίπρας δεν είχε την τόλμη και την ευθύνη να αναλάβει τις ευθύνες του για την οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε λόγω, των εγκληματικών παραλείψεων των αρμοδίων αρχών και της ολιγωρίας της κυβέρνησής του. Αντίθετα, προκειμένου να καλύψει τις ευθύνες του, ψέλλισε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο κάτι ακατάληπτα περί οπισθοδρομικού μπλοκ και αντικοινωνικού ιδεολογικού προσήμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Προσέθεσε ότι ο κ. Τσίπρας «φωτογράφησε το κόμμα του και την κυβέρνηση του, με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της πιο άγριας λιτότητας και του πιο σκληρού φορολογικού πογκρόμ που γνώρισε ποτέ ο τόπος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Στουρνάρας για πρόωρες εκλογές: «Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος εν μέσω πολέμου»
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας τονίζει ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο άυλο κεφάλαιο της χώρας, ενώ προειδοποιεί για τις επιπτώσεις της διεθνούς αστάθειας στην οικονομία
Γιάννης Στουρνάρας
ΠΑΣΟΚ: Viral ο Θεοδόσης Πελεγρίνης που δεν ήξερε τον δήμαρχο Αθηναίων – «Ποιος είναι ο Χάρης Δούκας; Δεν ξέρω ποιον λέτε»
Το όνομα του πρώην υφυπουργού Παιδείας και πρώην πρύτανη του ΕΚΠΑ είχε ήδη προκαλέσει εσωκομματικούς τριγμούς στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς περιλήφθηκε στα νέα μέλη της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης
Θεοδόσης Πελεγρίνης