Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: «Όταν ο Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας ο Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του»

ΠΑΣΟΚ: «Όταν ο Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας ο Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του»
Eurokinissi

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη σκιά της απόφασης του ΣτΕ για τις υποκλοπές, σήμερα Παρασκευή (5.4.24).

Με απόφασή του το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο 2021 που εφαρμόστηκε στην υπόθεση παρακολουθήσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, απαγορεύοντας την ενημέρωσή του. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει από το βήμα της Βουλής λόγο για «ημέρα νίκης του Κράτους Δικαίου».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αφού κάνει λόγο για αρχή του ξηλώματος «του παρακράτους της ΝΔ», χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «κατώτερο των περιστάσεων». Προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να δίνει “νομικές συμβουλές” στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης πιάστηκε να παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων, που έφερε το κόμμα που ηγείται», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Άλλωστε, την εποχή του σκανδάλου των υποκλοπών, όταν ο κ. Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας, ο κ. Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του στον φορολογικό παράδεισο του Delaware και ήταν υποψήφιος Υπουργός του κ. Μητσοτάκη», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Άραγε, σε ποιους αγώνες του προέδρου του αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του.

Νέα απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Tην ίδια ημέρα που ο Προοδευτικός κόσμος ζει μια μικρή “νίκη” απέναντι στο παρακράτος της Δεξιάς, το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να στρέφει τα πυρά του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του Προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη ταυτιζόμενο με τις συκοφαντίες και τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας», υπογραμμίζει σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον πως ο κύριος Ανδρουλάκης και το κομματικό επιτελείο του έχουν αποφασίσει πως το να γίνουν η “ουρά” της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μονόδρομος. Ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν», προσθέτει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις