Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελείο της χυδαιότητας και της Ακροδεξιάς

ΠΑΣΟΚ: Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελείο της χυδαιότητας και της Ακροδεξιάς

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και του Θανάση Πλεύρη για τον γιατρό που έδωσε την αναρρωτική στον επιθεωρητή σταθμάρχη μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως «το επιτελικό κράτος έγινε επιτελείο της χυδαιότητας και της Ακροδεξιάς. Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης σε διατεταγμένη υπηρεσία, εμμένουν στον δρόμο της διακίνησης σεναρίων, ενώ ο ελληνικός λαός πενθεί.

Από την καθυστερημένη συγγνώμη, πέρασαν στην αδιάντροπη αθλιότητα για να ξεπλύνουν τις εγκληματικές τους ευθύνες. Αλήθεια, τι θα πει αυτή η Κυβέρνηση στους γονείς των φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους πηγαίνοντας στα πανεπιστήμιά τους;

Ότι για όλα φταίει ένα ιατρικό παραπεμπτικό δυο μέρες μετά την τραγωδία; Τι θα πει στους συγγενείς των παιδιών που αγόρασαν το εισιτήριο προς τον θάνατό τους, πιστεύοντας τις διαβεβαιώσεις Καραμανλή για ασφαλή σιδηρόδρομο;

Οι ακροδεξιοί προπαγανδιστές δίνουν αγώνα για να σώσουν τις καρέκλες τους αποδεικνύοντας και πάλι ότι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην εξουσία.Ντροπή, ντροπή, ντροπή!»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις