Πολιτική

Πάσχα – Νίκη Κεραμέως: Στη Σίφνο η υπουργός Παιδείας ακολούθησε την περιφορά του επιταφίου στο καΐκι

Στην Σίφνο για το Πάσχα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Μάλιστα, μπήκε με τον επιτάφιο στο καΐκι, συμμετέχοντας στην περιφορά του.

Στιγμές κατάνυξης στη Σίφνο όπου βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα η Νίκη Κεραμέως. Παρουσία της υπουργού Παιδείας και πλήθους κόσμου, έγινε η περιφορά του επιταφίου στις Καμάρες.

Στην ακολουθία του επιταφίου παρέστησαν, επίσης, η δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδαλη, ο αντιδήμαρχος, Γεώργιος Γεωργούλης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και σύσσωμη η Λιμενική Αρχή.

Σημειώνεται πως η κ. Κεραμέως μπήκε με τον επιτάφιο στο καΐκι μαζί τη δήμαρχο Σίφνου και συμμετείχε στην περιφορά του.

Δείτε βίντεο από το Cyclades24.gr: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6