Πολιτική

Πάσχα – Νίκη Κεραμέως: Στη Σίφνο η υπουργός Παιδείας ακολούθησε την περιφορά του επιταφίου στο καΐκι

Στην Σίφνο για το Πάσχα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Μάλιστα, μπήκε με τον επιτάφιο στο καΐκι, συμμετέχοντας στην περιφορά του.

Στιγμές κατάνυξης στη Σίφνο όπου βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα η Νίκη Κεραμέως. Παρουσία της υπουργού Παιδείας και πλήθους κόσμου, έγινε η περιφορά του επιταφίου στις Καμάρες.

Στην ακολουθία του επιταφίου παρέστησαν, επίσης, η δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδαλη, ο αντιδήμαρχος, Γεώργιος Γεωργούλης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και σύσσωμη η Λιμενική Αρχή.

Σημειώνεται πως η κ. Κεραμέως μπήκε με τον επιτάφιο στο καΐκι μαζί τη δήμαρχο Σίφνου και συμμετείχε στην περιφορά του.

Δείτε βίντεο από το Cyclades24.gr: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 36