Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παύλος Γερουλάνος: Ευχαριστεί για τα λόγια συμπαράστασης στο πένθος για τον θάνατο της αδελφής του Δέσποινας

Παύλος Γερουλάνος: Ευχαριστεί για τα λόγια συμπαράστασης στο πένθος για τον θάνατο της αδελφής του Δέσποινας
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Νέα ανάρτηση από τον Παύλο Γερουλάνο με αφορμή τον θάνατο της αγαπημένης του αδελφής, Δέσποινας. Ο κ. Γερουλάνος ευχαριστεί για τη συμπαράσταση στο πένθος της οικογένειας.

Στο μήνυμά του ο Παύλος Γερουλάνος εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλης της οικογένειας για τη στήριξη που δέχεται τις τελευταίες δύσκολες ημέρες αφότου έφυγε σε ηλικία 65 ετών από τη ζωή η Δέσποινα Γερουλάνου.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια στήριξής σας αυτήν την ώρα. Όλη η οικογένειά μας, σας είναι ευγνώμων.

Θα αποχαιρετήσουμε τη Δέσποινα αύριο Πέμπτη (σ.σ. 20.04.2023), στις 17:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Επιθυμία όλων μας είναι, όσοι θέλουν, αντί στεφάνων να ενισχύσουν το Μουσείο Μπενάκη.

ALPHA BANK

Αριθ. λογαριασμού: 369 00 2002 000759

IBAN: GR31 0140 3690 3690 0200 2000 759

SWIFT CODE (BIC): CRBAGRAAXXX».

 

Η Δέσποινα Γερουλάνου μεγάλωσε σε ένα σπίτι με απογόνους της οικογένειας του Αντώνη Μπενάκη και της οικογένειας Καλλιγά, όπου τα γράμματα και οι τέχνες, η αρχαιολογία και η πίστη στην παράδοση ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του σπιτιού και των ανθρώπων του.

Από το 1994 ήταν διευθύντρια των Γκαλερί του Μουσείου Μπενάκη, αναδιοργανώνοντας το πρώτο πωλητήριο του Μουσείου και ιδρύοντας τέσσερις νέους χώρους για την προώθηση και υποστήριξη παραδοσιακών και σύγχρονων εφαρμοσμένων τεχνών και σχεδιασμού.

Τον τελευταίο χρόνο ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού «Ελευσίνα 2023 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Η αδελφή του Παύλου Γερουλάνου, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, 18 Απριλίου, έπειτα από νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω πνευμονολογικής ασθένειας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις