Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Μου τραγούδησαν σε εστιατόριο μία προσβλητική καντάδα, στεναχωρήθηκα και σφίχτηκα

«Ένιωσα ότι όλο αυτό που έχω κάνει δεν ανταποκρίνεται με αυτό που βλέπει ο κόσμος» λέει μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Γερουλάνος προσπάθησε να κάνει ένα μίνι απολογισμό της ζωής και της πολιτικής πορείας του. Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της ελληνικής κρίσης και των μνημονίων, τις αντιδράσεις του κόσμου και τις στιγμές που δεν ξέχασε στο πέρασμα των χρόνων. Κανόνας, όπως ανέφερε, ήταν σταθερά το καλό της πατρίδας. Αυτό, πολλές φορές, περνούσε μέσα από δύσκολες αποφάσεις που ήταν αδύνατον να μην προκαλέσουν αντιδράσεις.

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ήρθε τρίτος στις εκλογές του πρώτου γύρου της 6ης Οκτωβρίου του 2024 και δεν πήρε μέρος στον δεύτερο γύρο. Ο έμπειρος πολιτικός είχε ελάχιστη διαφορά από τον Χάρη Δούκα, που ήρθε δεύτερος πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο ΟΝΕ Channel, ευχαρίστησε όσους και όσες τον στήριξαν και προσπάθησε να κάνει τον δικό του απολογισμό.

«Η πιο δύσκολη στιγμή στο Υπουργείο Πολιτισμού ήταν όταν είχαμε να διαχειριστούμε τα Μνημόνια. Ένας υπουργός κοιτάζει εκείνη την ώρα να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για τον τόπο του. Αν έχεις αυτό το κριτήριο, ό,τι δυσκολία και να αντιμετωπίσεις, θα την ξεπεράσεις», εξομολογείται ο Παύλος Γερουλάνος.

«Έτυχε μια φορά και ήμουν σε ένα αεροδρόμιο, με πιάνει ένας νέος άνθρωπος και μου λέει “κύριε Γερουλάνο, ήμουν κάποτε σε μία παρέα που πριν χρόνια σας προπηλακίζαμε”. Είχαν έρθει κάτι παιδιά, πολύ ευγενικά, ήμουν σε ένα εστιατόριο και έτρωγα. Μου τραγούδησαν μία προσβλητική καντάδα, στεναχωρήθηκα και σφίχτηκα», παραδέχεται ο πολιτικός στην late night εκπομπή του ΟΝΕ Channel.

«Ένιωσα ότι όλο αυτό που έχω κάνει δεν ανταποκρίνεται με αυτό που βλέπει ο κόσμος. Το γεγονός όμως ότι με έπιασε μετά και μου είπε ότι «μπορεί να σας αδικήσαμε εκείνη την ημέρα» είναι πολύ σημαντικό και αποδεικνύει ότι η πολιτική είναι ένας μαραθώνιος και όχι ένα sprint», καταλήγει στην ιστορία του ο Παύλος Γερουλάνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργία Ξανθοπούλου: «Σας ευχαριστώ που ακούσατε τη φωνή μου» – Η συγκλονιστική επιστολή της ασθενούς με λευχαιμία στον Μητσοτάκη
Έχοντας θεραπευτεί από τη λευχαιμία, η Γεωργία Ξανθοπούλου μίλησε στα εγκαίνια της νέας αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», παρουσία του πρωθυπουργού
Γεωργία Ξανθοπούλου
Γιώργος Μυλωνάκης: «Μετά από μια δύσκολη δοκιμασία βρίσκομαι ξανά δίπλα στον πρωθυπουργό» – Η πρώτη ανάρτηση από τη Θεσσαλονίκη
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ θα παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο Μαξίμου και θα συμμετάσχει στον «πρωινό καφέ»
Ο Γιώργος Μυλωνάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 5
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έρχεται ο Μάρκο Ρούμπιο – «Πολύ σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
Η επίσκεψη Ρούμπιο αναμένεται να προσδώσει νέα πολιτική δυναμική στη στρατηγική σχέση Αθήνας - Ουάσινγκτον, με την ενέργεια, τις υποδομές και την περιφερειακή ασφάλεια να βρίσκονται στον «πυρήνα» της ατζέντας
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 9
Κυριάκος Μητσοτάκης από τα εγκαίνια στο «Παπανικολάου»: Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Αιματολογικό Κέντρο σε όλα τα Βαλκάνια
Τόνισε ότι είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που αναρωτιούνται που πήγαιναν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης - «Σε τέτοιες δημόσιες υποδομές υγείας πηγαίνουν, προκειμένου οι ασθενείς μας να βρίσκουν τις καλύτερες δυνατές θεραπείες»
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 6
«Μύλος» για το σχολικό βιβλίο με εικόνα «ομόφυλου ζευγαριού»: Το υπουργείο λέει ότι δεν επιλέγει το περιεχόμενο – «Είναι γυναίκα με κοντά μαλλιά» λέει ο εκδοτικός οίκος
Μάλιστα ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι κινείται νομικά για το όλο ζήτημα, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει «σκόπιμη παραποίηση περιεχομένου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 44