Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει πως είμαι ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει και γι’ αυτό μου επιτίθεται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Γερουλάνος ανέβασε τους τόνους λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και επιτέθηκε στον Νίκο Αδρουλάκη και την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τόνισε χαρακτηριστικά πως: «χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εμένα. Ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι μόνο εγώ μπορώ να φέρω αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο κι ότι αν περάσω η θέση του θα είναι δύσκολη. Ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω, γι’ αυτό μου επιτίθεται».

Παράλληλα απάντησε και στην Άννα Διαμαντοπούλου η οποία είχε δηλώσει πως μπήκε αργά στην πολιτική ως υπουργός, λέγοντας ότι «δεν έχει διαβάσει την πολιτική μου διαδρομή».

Ακόμη ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ και την επόμενη ημέρα ενώ υποστήριξε πως υποψηφιότητά του διευρύνει το κόμμα.

Ακόμη πρόσθες πως «οι πιθανότητες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ μειώνονται αν απομακρυνθεί από το πολιτικό κέντρο» και πως «είναι δύσκολο να ηγηθείς ενός κόμματος αν δεν είσαι στη Βουλή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρανίκας κατά Τσίπρα: «Έκανε ιδιωτικό κόμμα με πολιτικά ρετάλια – Έχει ευθύνη που ο Μητσοτάκης φέγγει ως το Έβερεστ»
Σκληρή κριτική στον πρώην πρωθυπουργό - «Έχει κάνει τον εαυτό του προϊόν», υποστήριξε ο πρώην στενός συνεργάτης του, εκτιμώντας ότι ποσοστό 8% στις εκλογές θα συνιστούσε μεγάλη επιτυχία για την ΕΛΑΣ
Νίκος Καρανίκας 8
«Σφάχτηκαν» Μπάρκας και Γεωργιάδης: «Χοροπηδούσες σαν χούλιγκαν» – «Την έδρα που σου ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ την έδωσες;»
Η κριτική του ανεξάρτητου βουλευτή για τα συνθήματα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η απάντηση του υπουργού Υγείας και η νέα προσωπική αιχμή για το παρελθόν του στο ΛΑΟΣ
Κώστας Μπάρκας και Άδωνις Γεωργιάδης
Ρωμανός: «Ψέμα ότι ο Τσίπρας ήταν πάντα απέναντι στη βία» – Η Αυγή είχε ένθετο «ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις»
Σφοδρά πυρά από τον διευθυντή Ψηφιακής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ με αναφορές στα επεισόδια μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου - Η αντιπαράθεση με τον Γρηγόρη Θεοδωράκη για τις κινητοποιήσεις
Νίκος Ρωμανός, ΝΔ
5
Μπακογιάννη κατά  Σαμαρά: «Όσα είπε για την ακρίβεια στερούνται σοβαρότητας» – «Το νέο κόμμα θα κάνει κάποια ζημία, όχι φοβερή»
Η απάντηση της βουλευτού της ΝΔ στην κριτική του πρώην πρωθυπουργού - Οι αναφορές στον Καράογλου, την αλαζονεία των υπουργών και τον Αλέξη Τσίπρα
Ντόρα Μπακογιάννη
5
Κυριάκος Μητσοτάκης από τον «Δημόκριτο»: «Η κυβέρνηση συνομιλεί με το αύριο, άλλες πολιτικές δυνάμεις παραμένουν στο χθες»
Αιχμές του πρωθυπουργού προς την αντιπολίτευση κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών - Έμφαση στην έρευνα, την καινοτομία και τις προοπτικές της νέας γενιάς
Κυριάκος Μητσοτάκης, εγκαίνια «Δημόκριτος»
45