Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης μου επιτίθεται γιατί κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις μόλις ημέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος Παύλος Γερουλάνος έστειλε ηχηρή απάντηση σήμερα το πρωί (03.10.2024) στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επίθεση που του έκανε σχετικά με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Α’ Αθήνας.

Ο Παύλος Γερουλάνος μάλιστα σχολίασε και την πορεία του ίδιου μέσα στο ΠΑΣΟΚ τονίζοντας όλες τις μάχες που έχει δώσει για το κόμμα του.

«Νομίζω ότι ο ίδιος (σ.σ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης), κοιτάει τις δημοσκοπήσεις και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί για κάτι το οποίο πραγματικά δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Μάλλον βλέπει αυτό που βλέπουμε και εμείς. Και λέει “κάτσε να προσπαθήσουμε να τον κοντύνουμε”», είπε ο υποψήφιος στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Όμως, η Αθήνα είναι η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα που το ΠΑΣΟΚ, ανέβηκε σε απόλυτο αριθμό ψήφων από τις από τις Εθνικές Εκλογές στις Ευρωεκλογές. Αυτό δεν έγινε πουθενά, στην Αθήνα το πετύχαμε και το να στοχοποιεί την Αθήνα είναι για εμένα αστείο. Ο μόνος λόγος για να το εξηγήσω είναι ότι κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις και νιώθει ότι από εδώ είναι ο πραγματικός κίνδυνος», συμπλήρωσε.

Μιλώντας και πάλι στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στην ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με το αν μείνει στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα στην περίπτωση που χάσει στις εσωκομματικές εκλογές.

«Είναι λάθος το ερώτημα για έναν άνθρωπο που έχει δώσει όλη του την πολιτική ζωή στο ΠΑΣΟΚ, που έχει παλέψει τις δύσκολες εποχές. Κατέβηκα για Δήμαρχος, όταν κανένας πολιτικός δεν τριγυρνούσε την Αθήνα. Ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε πολύ σκληρές μάχες, σε πολύ δύσκολες εποχές. Τώρα μπορεί κανείς να αναρωτιέται αν θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα; Είναι αστείο», είπε αρχικά.

«Αν ο κ. Ανδρουλάκης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία για αυτό, αυτή τη συζήτηση δεν θα την κάνουμε στα κανάλια. Ξέρει ότι αν με πάρει τηλέφωνο θα τα ακούσει πολύ χειρότερα από αυτά που λέω εδώ πέρα. Γιατί το να αμφισβητεί κανείς ότι θα είμαι στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα και θα παλεύω για το ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά προσβλητικό.

Έχω δώσει τις μάχες μου, έχω αποδείξει την πορεία μου. Και αυτό που με απασχολεί είναι αυτό το οποίο απασχολεί τον κόσμο, αν θα δώσουμε μια εναλλακτική διακυβέρνηση αυτού του τόπου, γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί από την Κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη», ξεκαθάρισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 18
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
119
Αλέξης Τσίπρας: Eπιβολή πατριωτικής εισφοράς στα υπέρμετρα κέρδη των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων
«Είναι δύσκολο να γίνουν όλα αυτά; Όσο δύσκολο είναι να έχεις το θάρρος να συγκρουστείς με τα συμφέροντα και την ευθύνη να στηρίξεις την κοινωνία» λέει ο πρώην πρωθυπουργός σε βίντεό του στα social media
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
27
Η Μαρία Καρυστιανού και επίσημα στην ηγεσία του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών – Μέσα στον Μάιο η παρουσίαση του νέου κόμματος
«Δεν είμαστε απλώς μια ομάδα, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς, επειδή την ενώνει η αλήθεια και η αγάπη για το δίκαιο», υπογραμμίζει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 51