Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης μου επιτίθεται γιατί κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις»

Τρεις μόλις ημέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος Παύλος Γερουλάνος έστειλε ηχηρή απάντηση σήμερα το πρωί (03.10.2024) στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επίθεση που του έκανε σχετικά με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Α’ Αθήνας.

Ο Παύλος Γερουλάνος μάλιστα σχολίασε και την πορεία του ίδιου μέσα στο ΠΑΣΟΚ τονίζοντας όλες τις μάχες που έχει δώσει για το κόμμα του.

«Νομίζω ότι ο ίδιος (σ.σ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης), κοιτάει τις δημοσκοπήσεις και γι’ αυτό αποφάσισε να επιτεθεί για κάτι το οποίο πραγματικά δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Μάλλον βλέπει αυτό που βλέπουμε και εμείς. Και λέει “κάτσε να προσπαθήσουμε να τον κοντύνουμε”», είπε ο υποψήφιος στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Όμως, η Αθήνα είναι η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα που το ΠΑΣΟΚ, ανέβηκε σε απόλυτο αριθμό ψήφων από τις από τις Εθνικές Εκλογές στις Ευρωεκλογές. Αυτό δεν έγινε πουθενά, στην Αθήνα το πετύχαμε και το να στοχοποιεί την Αθήνα είναι για εμένα αστείο. Ο μόνος λόγος για να το εξηγήσω είναι ότι κοιτάζει τις δημοσκοπήσεις και νιώθει ότι από εδώ είναι ο πραγματικός κίνδυνος», συμπλήρωσε.

Μιλώντας και πάλι στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στην ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με το αν μείνει στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα στην περίπτωση που χάσει στις εσωκομματικές εκλογές.

«Είναι λάθος το ερώτημα για έναν άνθρωπο που έχει δώσει όλη του την πολιτική ζωή στο ΠΑΣΟΚ, που έχει παλέψει τις δύσκολες εποχές. Κατέβηκα για Δήμαρχος, όταν κανένας πολιτικός δεν τριγυρνούσε την Αθήνα. Ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε πολύ σκληρές μάχες, σε πολύ δύσκολες εποχές. Τώρα μπορεί κανείς να αναρωτιέται αν θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα; Είναι αστείο», είπε αρχικά.

«Αν ο κ. Ανδρουλάκης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία για αυτό, αυτή τη συζήτηση δεν θα την κάνουμε στα κανάλια. Ξέρει ότι αν με πάρει τηλέφωνο θα τα ακούσει πολύ χειρότερα από αυτά που λέω εδώ πέρα. Γιατί το να αμφισβητεί κανείς ότι θα είμαι στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα και θα παλεύω για το ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά προσβλητικό.

Έχω δώσει τις μάχες μου, έχω αποδείξει την πορεία μου. Και αυτό που με απασχολεί είναι αυτό το οποίο απασχολεί τον κόσμο, αν θα δώσουμε μια εναλλακτική διακυβέρνηση αυτού του τόπου, γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί από την Κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη», ξεκαθάρισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γεωργιάδης κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Λαζόπουλου: «Μου προκαλεί μεγάλη ηθική βλάβη αυτή η επίθεση»
Ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «ύβρεις, συκοφαντίες και προτροπή σε βία», επισημαίνοντας ότι δεν του έμεινε «κανένα απολύτως άλλο περιθώριο» από το να προσφύγει στη Δικαιοσύνη
Λαζόπουλος και Γεωργιάδης
118
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ: Στο επίκεντρο οι ελληνογαλλικές σχέσεις και η Μέση Ανατολή
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και γγ του «Renaissance» του Εμανουέλ Μακρόν - Ανταλλαγή απόψεων για ευρωπαϊκά και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις εξελίξεις στο Ιράν
Μητσοτάκης και Ατάλ
Κωστής Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει θέμα ενεργειακής ασφάλειας στη χώρα μας, βλάπτουν τα τρομολαγνικά σενάρια
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προαναγγέλλει αυστηρούς ελέγχους κατά της αισχροκέρδειας και περιγράφει τις προτεραιότητες σε εξωτερική πολιτική εν μέσω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Κωστής Χατζηδάκης