Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Το να σχολιάζει κανείς τη Λατινοπούλου μειώνει την τεράστια παρακαταθήκη του Κώστα Σημίτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τον Κώστα Σημίτη που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (06/01/2025) αναφέρθηκε ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο Action24.

Ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ πως παρότι είναι αρχηγός κόμματος, το να σχολιάζει κανείς την Αφροδίτη Λατινοπούλου μειώνει την τεράστια παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο Κώστας Σημίτης».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «σύσσωμός ο πολιτικός κόσμος έχει αναγνωρίσει την αξία του και για την εξωτερική πολιτική του και για την ένταξη της Ελλάδος στην ΟΝΕ και την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. Την ώρα που έχει φύγει ο Κώστας Σημίτης να έχει γίνει κέντρο της συζήτησης η κα Λατινοπούλου πιστεύω τον προσβάλλει. Δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, για έναν πρωθυπουργό που αφήνει πίσω του τεράστιο έργο».

Όσο για το αν θα έπρεπε να έχει απαντήσει το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα στην κ. Λατινοπούλου, ο κ. Γερουλάνος τόνισε: «Πιστεύω ότι δίνεται πολύ μεγάλη αξία σε ένα πράγμα το οποίο εμένα με απωθεί εξαιρετικά.

Οποιαδήποτε κουβέντα για έναν άνθρωπο που έχει φύγει είναι βαθύτατα προσβλητική και πιστεύω ότι όσο περισσότερο σημασία της δίνετε τόσο περισσότερο την ανεβάζετε σε έναν πολιτικό διάλογο που έχει πολύ πιο ουσιαστικά θέματα να συζητήσει σε ό,τι αφορά τον πρώην πρωθυπουργό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης 5
Όσα έγιναν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Καλέντζι για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου
Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, παρεμβάσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σκανδαλίδη, καθώς και προβολή αφιερωματικού βίντεο στη μνήμη του ιδρυτή του κόμματος
Ανδρέας Παπανδρέου