Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα για τους αγρότες

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανακοινώσει άλλα μέτρα για τους αγρότες ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξη που έδωσε στον Alpha.

Όπως τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, τα όσα ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για το αγροτικό είναι οριστικά και δεν προτίθεται να δώσει οτιδήποτε παραπάνω.

«Η κυβέρνηση μας μετά το 2019 έχει διαχειριστεί πολλές κρίσεις. Το αποτέλεσμα είναι η προσπάθεια. Τα μέτρα είναι αυτά και δεν μπορεί άλλα. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μεγαλύτερους ελέγχους. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», ανέφερε σχετικά.

«Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο»

Για τις κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει οι αγρότες, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως «με δεδομένο τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε πως δεν θα βρεθούμε και η κυβέρνηση έχει καθήκον να υπερασπιστεί όλους τους πολίτες. Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων».

«Αισιοδοξούμε πως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως η απόφαση της κυβέρνησης είναι ειλημμένη και δηλώνει αισιόδοξος για την ψήφιση του: «Η ψήφος των βουλευτών είναι κατά συνείδηση. Αισιοδοξούμε πως θα ψηφιστεί, έχουμε ξεκαθαρίσει τι κάνει και τι δεν κάνει. Δεν ακολουθούμε κομματική πειθαρχία στη Νέα Δημοκρατία. Είναι σημαντικό οι πολίτες να γνωρίζουν τι θέλουμε να κάνουμε».

Τέλος, παρά το τσουνάμι καταλήψεων στα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως η εξεταστική, που είναι σε λίγες ημέρες, θα γίνει κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι