Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα για τους αγρότες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανακοινώσει άλλα μέτρα για τους αγρότες ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξη που έδωσε στον Alpha.

Όπως τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, τα όσα ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για το αγροτικό είναι οριστικά και δεν προτίθεται να δώσει οτιδήποτε παραπάνω.

«Η κυβέρνηση μας μετά το 2019 έχει διαχειριστεί πολλές κρίσεις. Το αποτέλεσμα είναι η προσπάθεια. Τα μέτρα είναι αυτά και δεν μπορεί άλλα. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μεγαλύτερους ελέγχους. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», ανέφερε σχετικά.

«Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο»

Για τις κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει οι αγρότες, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως «με δεδομένο τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε πως δεν θα βρεθούμε και η κυβέρνηση έχει καθήκον να υπερασπιστεί όλους τους πολίτες. Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων».

«Αισιοδοξούμε πως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως η απόφαση της κυβέρνησης είναι ειλημμένη και δηλώνει αισιόδοξος για την ψήφιση του: «Η ψήφος των βουλευτών είναι κατά συνείδηση. Αισιοδοξούμε πως θα ψηφιστεί, έχουμε ξεκαθαρίσει τι κάνει και τι δεν κάνει. Δεν ακολουθούμε κομματική πειθαρχία στη Νέα Δημοκρατία. Είναι σημαντικό οι πολίτες να γνωρίζουν τι θέλουμε να κάνουμε».

Τέλος, παρά το τσουνάμι καταλήψεων στα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως η εξεταστική, που είναι σε λίγες ημέρες, θα γίνει κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Σαμαρά: «Αντί να κάνει βίντεο για το διχαστικό δημοψήφισμα του 2015, επέλεξε να κάνει εναντίον της παράταξης»
Η αντιπολίτευση έσπευσε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Ντόκου χωρίς να εξετάσει όλα τα δεδομένα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Μαρία Καρυστιανού: «Τα εθνικά μας βρίσκονται στην πιο καίρια στιγμή – Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χάσει ούτε μέτρο από την εδαφική της κατάσταση»
Η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» μίλησε στην εκδήλωση για τα εθνικά ζητήματα, τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις εξελίξεις στην περιοχή
Μαρία Καρυστιανού 17
Ο Αντώνης Σαμαράς ξαναχτύπησε με αιχμηρό βίντεο: Το «καρφί» για τη Ντόρα Μπακογιάννη, η διαγραφή και τα επιχειρήματα προέδρου του Εδεσσαϊκού
«Ας τα βρει πρώτα με τον αδελφό της» λέει για τη Ντόρα Μπακογιάννη ο πρώην πρωθυπουργός και το «εγώ που κολλάω;» για τις δημοσκοπήσεις
Ο Αντώνης Σαμαράς 255
ΝΔ για τα 11 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015: Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη της πατρίδας
Στο διάρκειας 35 δευτερολέπτων βίντεο της ΝΔ, καταγράφονται οι δραματικές στιγμές της περιόδου της με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα και τις εικόνες με τις ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών
Κάλπη στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 7
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όπως έγινε με τη 17 Νοέμβρη και τη Χρυσή Αυγή έτσι θα γίνει και με τους θρασύδειλους που παριστάνουν τους επαναστάτες
«Κανένα ιδεολογικό πρόσχημα δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια δολοφονική επίθεση. Πρέπει όλοι μας, κόμματα και πολιτικοί, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας» τονίζει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του
Μητσοτάκης 118