Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης για Νίκο Παππά: Αυτονόητη η απόφαση αποπομπής του από τον Στέφανο Κασσελάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τη ΝΔ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ζητά την διαγραφή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος αστυνομικών.

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγορεί τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη ότι την ώρα που σπάει «κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μία συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για τ χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά».

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφέρει: «Ο λαλίστατος κ. Κασσελάκης που, ειδικά αυτές τις ημέρες, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μια συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για την χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά.

Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας και οφείλουμε να τις στέλνουμε στο περιθώριο με πράξεις.

Είναι αδιανόητο σε μια εποχή που πολιτεία, πολίτες, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας, δίνουμε όλοι μαζί την πιο δύσκολη μάχη ενάντια στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, ένας εν ενεργεία εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο να απειλεί και να βρίζει με τόσο χυδαίο τρόπο αστυνομικούς που σε πολύ δύσκολες συνθήκες υπερβάλλουν εαυτόν για να είμαστε ασφαλείς.

Κύριε Κασσελάκη, δεν χρειάζονται πολλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά μόνο η αυτονόητη απόφαση αποπομπής. Αναμένουμε την απάντησή σας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11