Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Παύλος Μαρινάκης: Μέσα στην τετραετία ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Παύλος Μαρινάκης: Μέσα στην τετραετία ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

«Δίπλα στον κ. Κασσελάκη και στον κάθε Κασσελάκη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στη χυδαία επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε «καταδικαστέα« και «ρυπαρά» όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «θα ελεγχθούν για από τη δικαιοσύνη».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας το πρωί της Τρίτης (10.10.23) στον ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε ότι εντός τετραετίας θα ψηφιστεί ο νόμος για το γάμο των ομοφύλων.

Επίσης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο ίδιος έκανε λόγο για εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι στα υπέρ για τη ΝΔ μέτρησε η επιλογή των προσώπων, αναφέροντας ως παράδειγμα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής ο οποίος ανέβασε το ποσοστό της ΝΔ από 43% που ήταν στις εθνικές στο 46% στις αυτοδιοικητικές.

Οι προσδοκίες για το β΄ γύρο, όπως είπε, είναι να εκλεγούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που στηρίζει το κυβερνών κόμμα, προσθέτοντας ότι θετικά επίσης μέτρησε και το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δε θυμήθηκε τους δήμους μόνο προεκλογικά. «Ο πρωθυπουργός δεν έμεινε στα κυβερνητικά καθήκοντα επισκέφθηκε δήμους και είχε επαφή με τον κόσμο» είπε και πρόσθεσε «Η σύγκριση με την αντιπολίτευση είναι ότι έχει άρνηση της πραγματικότητας». 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις