Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης συγχαίρει τον καταδικασμένο με 13-0 Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, αναφορικά με την ανάρτησή για την ομιλία του Νίκου Παππά στη Βουλή.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρει: «Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη δικαιοσύνη Νίκο Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου.

Μετά και την πρόσφατη παραδοχή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «ατυχούς διαχείρισης», θα πιστεύαμε, αν δεν είχε δώσει δικαιώματα, ότι κάποιος έχει χακάρει το προφίλ του».

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στη Θήβα ανάρτησε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Νίκου Παππά στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας και αναφέρει πως: «Ο Νίκος Παππάς σήμερα στη Βουλή, για τα αυτονόητα ενός κράτους δικαίου που έγιναν στις μέρες μας ζητούμενα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού, η Ελπίδα της Δημοκρατίας, η διακήρυξη 20 σημείων και το σόου από Αυγερινό και Μουτσάτσου
Η μητέρα της Μάρθης παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη το πολιτικό εγχείρημά της, με αιχμές κατά του «κατεστημένου», αναφορές σε «παρακράτος» και κεντρικό αφήγημα τη Δικαιοσύνη, τα Τέμπη και την «αφύπνιση της κοινωνίας»
Παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από την Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο "Ολύμπιον" στην Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Μαΐου 2026. (Πηγή φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 76
Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είμαι παντελώς αθώα, θα συνεχίσω να σηκώνω τα τηλέφωνα για τους αγρότες
«Στοχοποιήθηκα, περίπου, ως συνεργός εγκληματικής οργάνωσης, μπήκα στο κάδρο ενός υποτιθέμενου σκανδάλου» λέει μεταξύ άλλων η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Φωτεινή Αραμπατζή
Τηλεφώνημα Γεωργιάδη στη φτωχή αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΣΥ - «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»
Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Βέροιας, ο οποίος θα φέρει το όνομα του εκλιπόντος βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου
Άδωνις Γεωργιάδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Υπάρχει μία κωμωδία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου που έχει ανεβεί σε παγκάκι, πλησιάζετε επικίνδυνα προς αυτό»
Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρενέβαινε συνεχώς όταν ο Γιώργος Φλωρίδης απαντούσε στον Νίκο Ανδρουλάκη
Γιώργος Φλωρίδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 12