Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης σε Κυριάκο Βελόπουλο: Πρακτικές προγραφών και απειλών ανήκουν σε ένα φαύλο παρελθόν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρακτικές προγραφών και απειλών ανήκουν σε ένα φαύλο παρελθόν που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, καταλογίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο με αφορμή σχετική του ανάρτηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (28.11.2024) ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης επισημαίνει ότι «ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι, όταν κυβερνήσει το κόμμα του, όποιος διαφωνεί, θα φυλακίζεται, με αφορμή τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που δεν του άρεσαν. Πρακτικές προγραφών και απειλών σε βάρος δημοσιογράφων, δικαστών και δημοσκόπων ανήκουν σε ένα φαύλο παρελθόν που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας».

Η δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη (27.11.2024), ενόχλησε τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος «εξερράγη» για τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης.

Στο αποτέλεσμα της «υπόθεσης σεναρίου κατανομής ψήφων των αναποφάσιστων», το κόμμα εμφανίζεται πέμπτο, έχοντας ίδιο ποσοστό με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξοργίστηκε, καθώς θεωρεί παραπλανητική την ερώτηση και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να του δώσουν τη δύναμη «να βάλουμε φυλακή όλους αυτούς που σας κοροϊδεύουν», όπως έγραψε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Γαλάζια ανάπτυξη τύπου Βιολάντα»: Σφοδρή επίθεση Τεμπονέρα στην κυβέρνηση για τις καταγγελίες εργαζομένων
Οκτώ μήνες μετά την τραγωδία από την έκρηξη και την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, νέες καταγγελίες γύρω από την υπόθεση προκαλούν πολιτικές αντιδράσεις
Διονύσης Τεμπονέρας 9
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε έναν αβέβαιο κόσμο η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα με συμμαχίες και με σχέδιο, προτεραιότητά μας το κόστος ζωής
«Με την Τουρκία, είναι αναγκαίο να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, όμως ο ουσιαστικός διάλογος όμως δεν μπορεί να συνυπάρχει με μονομερείς ενέργειες που παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 122
Η επόμενη μέρα στην ΕΛΑΣ: Από την οργανωτική συγκρότηση στην «πολιτική κατάληψη» της περιφέρειας
Το επιτελείο Τσίπρα περνά από τη φάση της ίδρυσης στη φάση της εξάπλωσης - Το στοίχημα των 59 περιφερειών, οι περιοδείες και η προσπάθεια να αποκτήσει το νέο κόμμα πραγματικές ρίζες στην κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 17