Πολιτική

Παύλος Μπακογιάννης – ΝΔ: 32 χρόνια μετά, ζει στη μνήμη και τις καρδιές μας

Μήνυμα με αφορμή τα 32 χρόνια χωρίς τον Παύλο Μπακογιάννη εξέδωσε και η ΝΔ. «Τα δημοκρατικά ιδεώδη και η μετριοπάθεια ενώνουν τους πολίτες και τους οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον», αναφέρει το κυβερνών κόμμα.

Σε ανακοίνωσή της για τα 32 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, η ΝΔ σημειώνει πως «η Δημοκρατία τελικά νικά. Ότι στο τέλος οι δολοφόνοι και οι ακραίοι υποστηρικτές τους αποκαλύπτονται και μπαίνουν στο περιθώριο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«32 χρόνια μετά, η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εξακολουθεί να μας θυμίζει τους κινδύνους που διατρέχει η Δημοκρατία από τους εχθρούς της, όταν ακραίες ιδεολογίες οπλίζουν χέρια δολοφόνων.

Click4more: Κυριάκος Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: «Τα λόγια του ηχούν ακόμη μέσα μου»

Μας υπενθυμίζει, όμως, και κάτι ακόμα: ότι η Δημοκρατία τελικά νικά. Ότι στο τέλος οι δολοφόνοι και οι ακραίοι υποστηρικτές τους αποκαλύπτονται και μπαίνουν στο περιθώριο. Ότι τα δημοκρατικά ιδεώδη και η μετριοπάθεια ενώνουν τους πολίτες και τους οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτές τις αξίες πρέσβευε ο Παύλος Μπακογιάννης. Αυτό το μέλλον οραματίστηκε για όλους τους Έλληνες. Ένα μέλλον Δημοκρατίας, ενότητας και προόδου. Και αυτή την παρακαταθήκη του κανένα όπλο δολοφόνου δεν κατάφερε να σβήσει. 32 χρόνια μετά, ο Παύλος Μπακογιάννης ζει στη μνήμη και στις καρδιές μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6