Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Άρση ασυλίας μετά από μήνυση του Γιάννη Στουρνάρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, γνωμοδότησε κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αφορά στην υπόθεση με τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Γιάννης Στουρνάρας.

Στις 25 Νοεμβρίου του 2020, ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του Παύλου Πολάκη για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης, σχετικά με την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση. Κατά τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25, ενώ παρών δήλωσε το ΚΚΕ​.

Ο Παύλος Πολάκης, πάντως, δεν παρέστη στην Επιτροπή ούτε απέστειλε υπόμνημα με τις θέσεις του.

Η γνωμοδότηση της Επιτροπής κατατέθηκε στην Ολομέλεια, όπου θα ληφθεί και η τελική απόφαση με ονομαστική ψηφοφορία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ: «Ζητά νέα τετραετία για όσα δεν έκανε, ημίμετρα και ακοστολόγητες υποσχέσεις»
Σφοδρή επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον πρωθυπουργό μετά τις εξαγγελίες στη Θεσσαλονίκη - «Η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα της ΝΔ έχει αρχίσει»
ΠΑΣΟΚ, ΓΡΑΦΕΙΑ
Τα μέτρα της ΔΕΘ σε δύο λεπτά: Από τον επενδυτικό λογαριασμό για τα νεογέννητα και το «Σπίτι μου 3» έως και τον κατώτατο των 1.000 ευρώ
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κωδικοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Τις επόμενες μέρες η εξειδίκευση των παρεμβάσεων
Μητσοτάκης, 90ή ΔΕΘ
Οι σπόντες Μητσοτάκη κατά Τσίπρα με ένα τραγούδι: «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω»
Ο πρωθυπουργός έθεσε και το πολιτικό διακύβευμα της «τρίτης τετραετίας», τονίζοντας ότι «δεν ονειρεύομαι μία από τα ίδια, αλλά μία χώρα που θα γίνεται καλύτερη και μαζί της θα γινόμαστε όλοι μας καλύτεροι».
Κυριάκος Μητσοτάκης
7