Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την επιστροφή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγη ώρα μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο βουλευτής Χανίων έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Παράλληλα, αιχμηρές είναι οι αντιδράσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο άκουσμα της επιστροφής Πολάκη.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει και επίσημα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και το «πράσινο φως» του Αλέξη Τσίπρα.

Αμέσως μετά, ο βουλευτής Χανίων «ανέβασε» μία φωτογραφία στο Facebook, όπου φαίνεται να περπατά χαμογελαστός δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι…».

Η ανάρτηση Πολάκη:

«ΜΑΖΙ για τη μεγάλη ΝΙΚΗ!

Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Για να ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ!

Για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!

ΥΓ1: Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι…

ΥΓ2: Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο…»

 

 

ΝΔ: Ο πολακισμός ταυτισμένος με τον Τσίπρα

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

ΠΑΣΟΚ: Άδοξο τέλος στη δήθεν μετριοπαθή στροφή του Τσίπρα

Με αιχμές σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στα ψηφοδέλτια ο Παύλος Πολάκης.

«Ο κ. Τσίπρας κατά την εισήγησή του για την επιστροφή Πολάκη δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι “το κόμμα των διαγραφών και των προγραφών”. Προφανώς η παρατήρηση αυτή αφορά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η επιστροφή Πολάκη σημαίνει και ανοχή των προγραφών που εξαπέλυσε προ 20 ημερών εναντίον δημοσιογράφων και δικαστών», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον σκωπτικά τονίζει ότι «η δήθεν μετριοπαθής στροφή του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα λήγει άδοξα, είχε ξεκινήσει υπό ημερολογιακά δυσοίωνους όρους, καθώς είχε συμπέσει με την Κυριακή της Αποκριάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: Παντελώς ανυπόστατο το πρωτοσέλιδο της Εστίας για συναντήσεις μου με τον Γιάννη Στουρνάρα
«Ο κ. Κοττάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια εξυφαίνοντας ιστορίες επιστημονικής φαντασίας», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος
Μαρινάκης για παγκόσμια μέρα Ελευθερίας του Τύπου: «Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση θεσμών, η κατοχύρωση πολυφωνίας και η βελτίωση των ΜΜΕ»
Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες στους οποίους βασίζεται ένα πλέγμα παρεμβάσεων που όπως είπε αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, και παρουσίασε αναλυτικά το κυβερνητικό έργο στο χώρο του Τύπου
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Δενδρινού και Βαρβιτσιώτη σε Τσιπρα: Μάλλον δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο μας – Δεν συσχετίσαμε ποτέ Πρέσπες με συντάξεις
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
27
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη 18
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 45