Πολιτική

Παύλος Πολάκης σε Άδωνι Γεωργιάδη για ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν καταλαβαίνω από απειλές και γελοιότητες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είμαι εδώ, σας περιμένω» διαμηνύει ο Παύλος Πολάκης, απαντώντας στα όσα έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για την σημερινή αθωωτική απόφαση των τεσσάρων στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Με απόφασή του το δικαστήριο έκρινε αθώους τον πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρο Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο των εργαζομένων Σταμάτη Πουλή, τη σύζυγό του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και την πρώην οικονομική διευθύντρια του Κέντρου, Αικατερίνη Πολύζου, με τον υπουργό Υγείας να τονίζει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X πως εάν υπάρχει νομικός τρόπος, το ΚΕΕΛΠΝΟ θα διεκδικήσει από τον «συκοφάντη Πολάκη» τα χρήματα που υποχρεώνεται, λόγω της αθωωτικής απόφασης να δώσει στα τέσσερα πρώην στελέχη του (επαναπρόσληψη και αναδρομικούς μισθούς).

Σηκώνοντας το γάντι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Facebook, αποκαλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Σταμάτη Πουλή «βαθιά διεφθαρμένους», σημειώνοντας πως «δεν καταλαβαίνω ούτε από απειλές ούτε από τις γελοιότητες που ξεστομίζετε».

«Ξέρω και ξέρετε πως είστε βαθιά διεφθαρμένοι και για αυτά που έκανε ο πρώτος στη Novartis και για τα άλλα που κάνατε μαζί στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο πρώτος την έχει γλιτώσει προσωρινά με μια αρχειοθέτηση με τον πρωτοφανή όρο “αδιευκρίνιστα” και ο δεύτερος στη συγκεκριμένη δίκη που επιχαίρει με μια “αθώωση” ενώ ο εισαγγελέας είχε προτείνει ενοχή. Γιατί άραγε;», γράφει ο κ. Πολάκης.

«Είμαι εδώ. Σας περιμένω. Δεν καταλαβαίνω ούτε από απειλές ούτε από τις γελοιότητες που ξεστομίζετε. Σε ενα πράγμα συμφωνώ:
Τώρα ξεκινάμε! Ελάτε! Και στις επομενες δίκες σας,θα ειμαι εκει και σε οσες προκαλέσετε για μενα παλι εκει θα είμαι (όπως και στις 20 μεχρι τωρα!) Γιατί τελικά θα υπάρξουν δικαστές στην Αθήνα», καταλήγει.


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η Παπαδοπούλου κατά του Κωνσταντόπουλου – «Ούτε βήμα πίσω»
Νέα ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία για εξύβριση και εκφοβισμό - Αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Άννα Παπαδοπούλου, ΕΛΑΣ 12
Μπακογιάννης κατά Δούκα για τη Γκράβα: «Εμφανίζεται στις κάμερες στα εύκολα και εξαφανίζεται στα δύσκολα»
Σκληρή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των μαθητών, τις καθυστερήσεις στους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο στόχαστρο της WSJ: Πίεζε δωρητή να της καταθέσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Η στήριξη Ρούμπιο και τα ερωτήματα
Η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας στο Live News, σχολίασε το νέο δημοσίευμα – Η απουσία προσωπικής απάντησης της πρέσβειρας και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Παπαδοπούλου: «Με αποκάλεσε σκουπίδι» – Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου
Το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παραδέχεται τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης και υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη - «Αναγνωρίζω το λάθος μου», «Εργαλειοποιεί το περιστατικό»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Οι τροπολογίες για μείωση ΦΠΑ στα μικρά νησιά και ενίσχυση των αλιέων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
9
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
16