Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης στο newsit.gr: «Δεν ισχύει» το τηλεφώνημα Κασσελάκη και η απειλή για διαγραφή

Παύλος Πολάκης στο newsit.gr: «Δεν ισχύει» το τηλεφώνημα Κασσελάκη και η απειλή για διαγραφή

Σε δήλωση του έκανε ο Παύλος Πολάκης στο newsit.gr διέψευσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να του έχει τηλεφωνήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Νωρίτερα, σήμερα (13.01.2024), κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να τηλεφωνεί στον Παύλο Πολάκη και να τον… απειλεί με διαγραφή, αν καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Δεν ισχύει και δεν ξέρω ποιος διαρρέει αυτές τις πληροφορίες», ξεκαθάρισε ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στο newsit.gr. 

Χθες (12.01.2024), μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε ότι “δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν για αυτό (σ.σ. το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια)”.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την ομιλία του στην έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε… άτυπα την επιβεβαίωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι συμφωνούν με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου: “Ποιος εδώ μέσα διαφωνεί με ένα ομόφυλο ζευγάρι να έχει δικαίωμα στην τεκνοθεσία και την υιοθεσία; Αν υπάρχει κανείς, να σηκωθεί”.

Και συνέχισε: “Για εμάς το ζήτημα της ισότητας στον γάμο, δεν είναι ζήτημα αρχηγισμού ή πειθαρχίας. Είναι ζήτημα ταυτοτικό. Η Αριστερά στα βουνά ξέρει να αγωνίζεται, όχι να κρύβεται. Με υπερηφάνεια λοιπόν, θα στηρίξουμε κάθε βήμα προς την κοινωνική πρόοδο”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις