Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Χαμός στο Twitter ότι «θα πάει αίμα» τη Φωτεινή Αραμπατζή

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Twitter για την ατάκα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη, κατά της βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινής Αραμπατζή, ότι «θα την πάει αίμα στο δικαστήριο», με την ίδια να του απαντάει ότι «ένας άντρας δυο μέτρα κρύβεστε πίσω από την ασυλία σας».

Η σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Φωτεινής Αραμπατζή είναι από τα trends που συζητούνται στο Twitter, με τους χρήστες να είναι υπέρ της βουλευτή της ΝΔ ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι υπάρχουν οργανώσεις που συνήθως αναδεικνύουν σεξιστικά περιστατικά, όμως τώρα τηρούν σιγή ιχθύος.

«Γιατί κρύβεστε πίσω από την ασυλία σας και δεν ζητάτε αντρίκια να πάμε στο δικαστήριο και να με πάτε αίμα! Γιατί κρύβεστε δύο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία σας; Τι φοβάστε; Φοβάστε ότι εκεί θα φανούν τα ψέματά σας […] Τρέμετε να βρεθείτε ενώπιον του δικαστηρίου για όσα γράψατε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Αραμπατζή.

Δείτε τις αντιδράσεις για τον Παύλο Πολάκη στο Twitter:

https://twitter.com/Greek_praitor/status/1514209561233825807

https://twitter.com/VforVolemenos/status/1514219251799928832

https://twitter.com/BMpastias/status/1514209784492404736

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9