Πολιτική

Πελώνη για το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ: Δεν ξέρω πως να το σχολιάσω

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολλά σχόλια έχει συγκεντρώσει ένα σκίτσο του Πέτρου Ζερβού για την Εφημερίδα των Συντακτών που σχολιάζει με ακραίο τρόπο την δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ

Το σκίτσο απεικονίζει τους δυο εκτελεστές του καλού δημοσιογράφου αλλά και έναν τρίτο συνεπιβάτη στην μηχανή, τον πρωθυπουργό. 

Για το θέμα ρωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη η οποία είπε: «Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω. Είναι απαράδεκτο να εμφανίζεται ο πρωθυπουργός πάνω σε αυτή την μηχανή με αυτή την απεικόνιση. Το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει από την αξιωματική αντιπολίτευσης ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι παντελώς ανυπόστατο. Θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να είναι πιο προσεκτικός ως πρώην πρωθυπουργός. Θα έπρεπε να έχει γνώση των στοιχείων, να είναι πιο προσεκτικός και να μη διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό».

skitso efsyn

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 75
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης