Πολιτική

Πελώνη για το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ: Δεν ξέρω πως να το σχολιάσω

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολλά σχόλια έχει συγκεντρώσει ένα σκίτσο του Πέτρου Ζερβού για την Εφημερίδα των Συντακτών που σχολιάζει με ακραίο τρόπο την δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. 

Το σκίτσο απεικονίζει τους δυο εκτελεστές του καλού δημοσιογράφου αλλά και έναν τρίτο συνεπιβάτη στην μηχανή, τον πρωθυπουργό. 

Για το θέμα ρωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη η οποία είπε: «Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω. Είναι απαράδεκτο να εμφανίζεται ο πρωθυπουργός πάνω σε αυτή την μηχανή με αυτή την απεικόνιση. Το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει από την αξιωματική αντιπολίτευσης ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι παντελώς ανυπόστατο. Θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να είναι πιο προσεκτικός ως πρώην πρωθυπουργός. Θα έπρεπε να έχει γνώση των στοιχείων, να είναι πιο προσεκτικός και να μη διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό».

skitso efsyn

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μπακογιάννης: «Η προστασία των “πράσινων” χώρων της Αθήνας δεν αφορά μόνο τη φύση, αλλά την καθημερινότητά μας»
Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην Αρμενία στην παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP17), εκπροσωπώντας την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση
μπακογιαννης
Ένταση Σδούκου και Αντωνοπούλου για το σκάνδαλο στο μπάσκετ και τον «εκλεκτό του Μαξίμου»: «Είστε με τα καλά σας;» – «Συκοφαντία και λάσπη»
Η τομεάρχης της ΕΛΑΣ συνέδεσε τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο επί Αυγενάκη - Για αυθαίρετα συμπεράσματα και συκοφαντίες έκανε λόγο η εκπρόσωπος της ΝΔ
Σδούκου και Αντωνοπούλου 11