Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πελώνη κατά Τσίπρα: Ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του με το «ξεστοκάρισμα»

Πελώνη κατά Τσίπρα: Ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του με το «ξεστοκάρισμα»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως η κυβέρνηση ξεκίνησε τους εμβολιασμούς με AstraZeneca για τους 30-39 για να «ξεστοκάρει». «Ψαρεύει σε θολά νερά καταστροφολογίας» τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη.

Ο Αλέξης Τσίπρας «ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του» τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (28.04.2021) στον ΑΝΤ1 για τους εμβολιασμούς των 30-39 με AstraZeneca.

«Είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας.

Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να “ξεστοκάρει”», ανέφερε σε δήλωσή της η Αριστοτελία Πελώνη.

Click4more Τσίπρας: «Άνοιξε η πλατφόρμα επιτέλους, έστω και για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται» και πως «μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας».

Με βαριές κατηγορίες έκλεισε τη δήλωσή της η Αριστοτελία Πελώνη, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «ανεύθυνο» και λέγοντας πως είναι πλέον «αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας»!

«Το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο», κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις