Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πελώνη κατά Τσίπρα: Σιωπά 4 μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση Δρίτσα

Πελώνη κατά Τσίπρα: Σιωπά 4 μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση Δρίτσα

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Αφορμή η δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα πως «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη».

Η Αριστοτελία Πελώνη κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως τέσσερις μέρες μετά την «αδιανόητη δήλωση του κ. Δίτρσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη» και σιωπά.

Click4more Νικολάου: Κανείς δεν θέλει νεκρό τον Κουφοντίνα – Οι κρατούμενοι δεν μπορούν να επιλέγουν την φυλακή τους

Κατηγορεί επίσης τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως στην πρόσφατη ανάρτησή του για το θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα, είχε καλέσει την κυβέρνηση να παραβιάσει «την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη».

«Περιμένουμε από τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα», σημειώνει η Αριστοτελία Πελώνη.

Όλη η δήλωσή της

«Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή για τη θέση που πήρε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με προσωπική του ανάρτηση, με την οποία ζήτησε από την Κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη, ο κ. Τσίπρας σιωπά. Τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη.

Η Κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες.

Η Δημοκρατία στη χώρα μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και στους θεσμούς της. Περιμένουμε από τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις