Πολιτική

Πελώνη: Μείζον πολιτικό ζήτημα από τις καταγγελίες Κοντονή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Οι καταγγελίες του Σταύρου Κοντονή δημιουργούν μείζον πολιτικό ζήτημα” τόνισε σε σχόλιό της η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

“Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε επισήμως δόλια επίσπευση των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα το 2019 προκειμένου να μετατραπεί η δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα για να ευνοηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα” είπε ο κ. Πελώνη και πρόσθεσε ότι “ο κ. Κοντονής προχώρησε ακόμη περισσότερο καταγγέλλοντας ότι η τότε κυβέρνηση μετέφερε τη διενέργεια των εκλογών μία εβδομάδα μετά την αρχική εξαγγελία για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Βουλής και να ψηφιστεί ο νέος Ποινικός Κώδικας”.

Click4More ΣΥΡΙΖΑ: Ανοησίες Κοντονή για τον Ποινικό Κώδικα – «Καλή τύχη ως αχθοφόρος συμφερόντων»

Η κ.Πελώνη κατέληξε:

“Η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει ανακοίνωση, χωρίς να παίρνει θέση επί της ουσίας των καταγγελιών του πρώην υπουργού της κυβέρνησής του, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά. Αναμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι 3 στιγμές που ο Αλέξης Τσίπρας αντέγραψε τον Ανδρέα Παπανδρέου – Από τη μικρή Αννούλα του 1985 στην Ήρα του 2026
Με έναν τελετουργικό τρόπο που θύμισε τη μικρή Αννούλα του ΠΑΣΟΚ το 1985, η Ήρα σαν να πήρε τη σκυτάλη, ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα το όνομα του κόμματος σε ένα χαρτί
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ανδρέας Παπανδρέου με το χαρτί της ιδρυτικής διακήρυξης της ΕΛΑΣ και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα με διαφορά 52 ετών 5
«ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη» το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Η ιδρυτική διακήρυξη και οι 7 δεσμεύσεις
Οι παρουσίες στο Θησείο, τα «καρφιά» Τουμασάτου - Χειλάκη για την Καρυστιανού και το βίντεο που αποκάλυψε το όνομα και το λογότυπο της νέας πολιτικής κίνησης
Παρουσίαση νέου κόμματος Τσίπρα 38
ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Κάποτε ήρθε αγκαλιά με τον λαϊκισμό και τις αυταπάτες του, σήμερα έρχεται αγκαλιά με τη διαπλοκή
«Μπορεί να γίνει επικεφαλής μιας προσπάθειας για την ήττα της Κεντροδεξιάς και της Ακροδεξιάς ο άνθρωπος που το 2015 έβαλε στην κυβέρνηση τη χειρότερη τότε μορφή Ακροδεξιάς;»
ΠΑΣΟΚ