Πολιτική

Πελώνη: Θα συνιστούσαμε στον κύριο Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Θα συνιστούσαμε στον κύριο Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», απάντησε η Α. Πελώνη στον Α. Τσίπρα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει «όχι» σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Η απάντηση του Ν. Ηλιόπουλου στην κυβερνητική εκπρόσωπο

Σε σημερινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη απαντά με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας ότι «η κυρία Πελώνη φαίνεται ότι ήδη ετοιμάζεται για διακοπές και δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης».

«Περιμένουμε να μας εξηγήσει πώς η νέα έκρηξη της πανδημίας συμβαδίζει με το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών. Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής  για την αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού. Αλλά ίσως να περιμένουμε πολλά», σημειώνει και καταλήγει: «Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί “πακιστανικά” κινητά για να κάνει μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33