Πολιτική

Πελώνη: Θα συνιστούσαμε στον κύριο Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό

«Θα συνιστούσαμε στον κύριο Τσίπρα να μη μιλάει για διχασμό, ειδικά λίγες μέρες μετά τις 5 Ιουλίου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», απάντησε η Α. Πελώνη στον Α. Τσίπρα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πολύ περισσότερο να μην ισχυρίζεται ότι έβαλε πλάτη στην πανδημία, όταν από την πρώτη στιγμή λέει «όχι» σε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλωσορίζουμε την όψιμη προτροπή του στους πολίτες να εμβολιαστούν, παρότι την ίδια στιγμή ηγετικά στελέχη του κόμματός του ρίχνουν νερό στο μύλο του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Η απάντηση του Ν. Ηλιόπουλου στην κυβερνητική εκπρόσωπο

Σε σημερινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη απαντά με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας ότι «η κυρία Πελώνη φαίνεται ότι ήδη ετοιμάζεται για διακοπές και δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης».

«Περιμένουμε να μας εξηγήσει πώς η νέα έκρηξη της πανδημίας συμβαδίζει με το κλείσιμο νοσοκομείων και κλινικών. Περιμένουμε μισή κουβέντα αυτοκριτικής  για την αποτυχία της κυβέρνησης στο θέμα του εμβολιασμού. Αλλά ίσως να περιμένουμε πολλά», σημειώνει και καταλήγει: «Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι ειλικρινής μόνο όταν χρησιμοποιεί “πακιστανικά” κινητά για να κάνει μικρές και μεγάλες εξυπηρετήσεις».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331