Πολιτική

Περιφερειακές εκλογές 2019: Σε debate καλεί τη Δούρου ο Πατούλης

Σε τηλεοπτικό debate εν όψει του β' γύρου των περιφερειακών εκλογών καλεί τη Ρένα Δούρου ο Γιώργος Πατούλης. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, «προτεραιότητα για εμάς έχει η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η επιτόπια παρουσία πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αττική».

Δηλώνει έτσι ανοιχτός στον ουσιαστικό διάλογο και γι’ αυτό καλεί την αντίπαλό του να διασταυρώσουν τα ξίφη τους εν όψει της κάλπης της Κυριακής μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πατούλη έχει ως εξής:

«Την Κυριακή έγινε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κάνουμε μια νέα Αρχή στην Αττική. Στις 2 Ιουνίου, οι πολίτες του Λεκανοπεδίου θα εκλέξουν το νέο Περιφερειάρχη και θα επιλέξουν αν θα κάνουμε ενωμένοι, ένα νέο ξεκίνημα για την Αττική. Θα αποφασίσουν αν θα φέρουμε οριστικά την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια, ή αν θα παραμείνουμε προσκολλημένοι σε όσα μας κρατούν πίσω.

Ως την επόμενη Κυριακή απομένουν μόλις τέσσερις ημέρες, για να αποφασίσουν οι πολίτες με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, ποιος είναι εκείνος που μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, που επιβαρύνουν την καθημερινότητα τους.

Στο διάστημα που προηγήθηκε, είχαμε την ευκαιρία όλοι οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια ,να παρουσιάσουμε εκτενώς τις θέσεις και το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα στην Αττική, μέσα από 5 δημόσιες συζητήσεις. Στην τελική ευθεία των εκλογών προτεραιότητα για εμάς έχει η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η επιτόπια παρουσία πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αττική.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος που απομένει είναι πλέον ελάχιστος, δηλώνουμε ότι ως παράταξη, προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε ένα (1) διακαναλικό debate με την αντίπαλό μας της προσεχούς Κυριακής, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, τόσο η κα Δούρου, όσο και τα ΜΜΕ που θα αναλάβουν την ευθύνη να το διοργανώσουν. Όπως έχουμε αποδείξει επανειλημμένα, είμαστε ανοιχτοί στον ουσιαστικό διάλογο για τα πραγματικά ζητήματα της Αττικής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
54
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6