Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Περιφερειακές εκλογές 2023 – Απόστολος Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχουν σιγουράκια, η κάλπη είναι άδεια

Περιφερειακές εκλογές 2023 – Απόστολος Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχουν σιγουράκια, η κάλπη είναι άδεια

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, εν όψει των περιφερειακών εκλογών, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. 

«Σιγουράκια στις εκλογές δεν υπάρχουν, ζητάμε από τους συμπολίτες μας να έρθουν να μας δώσουν μια ισχυρή εντολή για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που έχει γίνει και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όσα χρειάζονται για τον τόπο μας. Η κάλπη είναι άδεια», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Και συνέχισε: «Ο πιο σημαντικός αντίπαλος είναι τα θέματα που δεν έχουμε ολοκληρώσει σε όλα τα θέματα που έχουμε στην περιφέρεια, τα προβλήματα, τα ζητήματα που υπάρχουν, αυτά που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Και για αυτό, αυτές τις 40 ημέρες εστίαζα στο να γυρίσω γειτονιά γειτονιά και δήμο δήμο, παρότι όλα αυτά τα 5 χρόνια ήμουν στο πεδίο, γιατί ήθελα να συνομιλήσω με τους συμπολίτες μου, να τους παρουσιάσω το έργο που έχει γίνει, να ακούσω τους προβληματισμούς τους, για να δω πώς και πού πρέπει να σκύψουμε για αν λύσουμε ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα».

«Προτεραιότητες Παιδεία και Υγεία»

Όπως λέει ο ίδιος, οι προτεραιότητες που έχει θέσει για τη νέα 5ετια είναι η Υγεία και η Παιδεία της περιοχής.

Για τις φυσικές καταστροφές σημειώνει: «Έχουμε εκτελέσει 30 μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα που θωράκισαν τις περιοχές που στο παρελθόν είχαμε δει πλημμυρικά φαινόμενα. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Με τη νέα θητεία θα ξεκινήσουμε άλλα 30 αντιπλημμυρικά έργα. Έχουμε κάνει και 28 σημαντικά έργα για την ποσότητα και την ποιότητα του νερού, αποχετευτικά».

Σημαντικά βήματα έχουν και για την ανάπτυξη της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη. «Οι αποφάσεις μας την μετατρέπουν σε έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό δημιουργώντας θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις