Πολιτική

Περιφερειακές εκλογές 2023: Έντονη η ενόχληση της ΝΔ για το ζεϊμπέκικο Πατούλη – Ανοιχτό το θέμα της στήριξης του

Έντονη είναι η ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας μετά το χθεσινό ζεϊμπέκικο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος διασκέδαζε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη οι μεγάλες καταστροφικές φωτιές στη χώρα μας.

Κύκλοι της οδού Πειραιώς μιλώντας στο newsit.gr, τόνιζαν ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Γιώργου Πατούλη και μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση του newsit.gr τι θα γίνει με το θέμα της στήριξης του στις Περιφερειακές Εκλογές 2023, απάντησαν ότι είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στην εκδήλωση για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, στο Ζάππειο, κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες ώρες…

Το περιστατικό αυτό έρχεται ως συνέχεια της αποπομπής του Νότη Μηταράκη από την κυβέρνηση, μετά την αποκάλυψη ότι την ώρα που καιγόταν η χώρα, εκείνος βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει διαμηνυθεί τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, όποτε υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα γίνονται διορθωτικές κινήσεις. 

Λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του newsit,gr, καθώς ζήτησε συγγνώμη, αλλά -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- για τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει αλλάξει τίποτα και παραμένει η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του περιφερειάρχη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης
Ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα με την κυβέρνηση – Στο επίκεντρο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν και κακόβουλα διαστρεβλώνουν λόγω του πανικού τους, είναι ότι οκτώ στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν ή όχι τα μηνύματα και από αυτούς οι πέντε είπαν ναι. Οι υπόλοιποι 79 κρύβονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης