Πολιτική

Περιφερειακές εκλογές 2023: Έντονη η ενόχληση της ΝΔ για το ζεϊμπέκικο Πατούλη – Ανοιχτό το θέμα της στήριξης του

Έντονη είναι η ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας μετά το χθεσινό ζεϊμπέκικο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος διασκέδαζε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη οι μεγάλες καταστροφικές φωτιές στη χώρα μας.

Κύκλοι της οδού Πειραιώς μιλώντας στο newsit.gr, τόνιζαν ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Γιώργου Πατούλη και μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση του newsit.gr τι θα γίνει με το θέμα της στήριξης του στις Περιφερειακές Εκλογές 2023, απάντησαν ότι είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στην εκδήλωση για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, στο Ζάππειο, κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες ώρες…

Το περιστατικό αυτό έρχεται ως συνέχεια της αποπομπής του Νότη Μηταράκη από την κυβέρνηση, μετά την αποκάλυψη ότι την ώρα που καιγόταν η χώρα, εκείνος βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει διαμηνυθεί τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, όποτε υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα γίνονται διορθωτικές κινήσεις. 

Λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του newsit,gr, καθώς ζήτησε συγγνώμη, αλλά -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- για τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει αλλάξει τίποτα και παραμένει η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του περιφερειάρχη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι