Σάββατο, 25 Μαΐ
24oC Αθήνα

Γιώργος Πατούλης: Συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο, ήταν κακιά στιγμή

Γιώργος Πατούλης: Συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο, ήταν κακιά στιγμή

Την ώρα που κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας παραδέχονται τη δυσαρέσκεια που επικρατεί, μετά τα πλάνα που κυκλοφορούν στα social media με τον Γιώργο Πατούλη να διασκεδάζει, ενώ μαίνονται οι φωτιές στην Ελλάδα, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε. 

Σε επίσημη δήλωση του, ο Γιώργος Πατούλης, προσπάθησε να το… μαζέψει, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος. «Ήταν κακιά στιγμή, ζητάω συγγνώμη! Χθες έκανα λάθος ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι στα δύσκολα δεν κρύβεται.

Αναλυτικά αναφέρει ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει: “Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις