Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Περιφερειακές εκλογές 2023: Οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι σε όλες τις Περιφέρειες

Περιφερειακές εκλογές 2023: Οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι σε όλες τις Περιφέρειες

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 – ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: Άνετη βραδιά για επικεφαλής παρατάξεων σε κάποιες Περιφέρειες, ενώ σε κάποιες άλλες, η μάχη συνεχίζεται ακόμη.

Στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών, με την υποστήριξη της Singularlogic, μπορείτε να δείτε τη μάχη του σταυρού σε όλες τις Περιφέρειες.

Δίπλα σε κάθε Περιφέρεια εμφανίζεται η ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων, ο υποψήφιος που προηγείται, το ποσοστό, καθώς και οι έδρες που αναλογούν στην παράταξη που προηγείται.

Όταν επιλέξετε την Περιφέρεια που σας ενδιαφέρει, πατήστε την επιλογή «Επιλέξτε περιφερειακή ενότητα», επιλέξτε την Περιφερειακή ενότητα που σας ενδιαφέρει, και πατήστε το κουμπί δίπλα στην ένδειξη «Υποψήφιοι σύμβουλοι».

Δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων θα δείτε και τους σταυρούς που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τη στιγμή αυτή.

(Η εφαρμογή με τα δεδομένα ανανεώνεται συνεχώς).

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιτυχών θεωρείται ο συνδυασμός που πλειοψήφησε με ποσοστό τουλάχιστον 43% + 1 ψήφο επί του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Στην περίπτωση που κανένας συνδυασμός δεν συγκεντρώσει το ποσοστό αυτό στον πρώτο γύρο, διενεργείται επαναληπτική ψηφοφορία στις 15 Οκτωβρίου 2023, μεταξύ των υποψήφιων Περιφερειαρχών των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις