Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Περιφερειακές εκλογές 2023 – Βορίδης: «Ίσως χάσουμε κάποιες περιφέρειες από δικούς μας αντάρτες, αλλά πρόκειται για μειοψηφία»

Περιφερειακές εκλογές 2023 – Βορίδης: «Ίσως χάσουμε κάποιες περιφέρειες από δικούς μας αντάρτες, αλλά πρόκειται για μειοψηφία»

Ο Μάκης Βορίδης παραδέχτηκε σήμερα (3.20.2023) ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να χάσει κάποιες περιφέρειες στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου από δικούς της «αντάρτες».

Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Στην ερώτηση αν η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να χάσει κάποιες περιφέρειες από δικούς της αντάρτες στις περιφερειακές εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι αυτό ισχύει.

Από την άλλη όμως, τόνισε ότι αυτό ίσως γίνει πραγματικότητα μόνο σε ορισμένες περιφέρειες.

Επίσης ο Μάκης Βορίδης επισήμανε ότι πρόκειται για «μειοψηφία» και υπογράμμισε πως: «Επιλέγουμε πρόσωπα με κοινή αντίληψη προς όφελος των πολιτών».

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Μάκης Βορίδης είπε ότι το βασικό κριτήριο είναι οι μεγάλες διοικητικές οντότητες και τόνισε σχετικά με τα πρόσωπα των υποψηφίων ότι: «Πρέπει να μοιραζόμαστε μια κοινή αντίληψη για την ανάπτυξη του τόπου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις