Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Περιφερειακές εκλογές: Υποψήφιος του Γιάννη Σγουρού ποζάρει με μπλουζάκι υπέρ της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Περιφερειακές εκλογές: Υποψήφιος του Γιάννη Σγουρού ποζάρει με μπλουζάκι υπέρ της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Ανοιχτά υπέρ της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία τάσσεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό στην Αττική.

Πρόκειται για τον Σπύρο Χατζάρα ο οποίος είναι στο ψηφοδέλτιο του πρώην περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, που είναι υποψήφιος εκ νέου.

Φόρεσε μπλουζάκι με το «Ζ» το οποίο φέρει ο ρωσικός στρατός που επιχειρεί στην Ουκρανία. Μάλιστα έκανε και ανάρτηση με το μπλουζάκι, δηλώνοντας ανοιχτά τη στήριξή του στον Πούτιν. Έγραψε επίσης πως δεν συμπαθεί τον Ζελένσκι και τον «Μητσοτακένσκι».

Δείτε την ανάρτηση:

«Ομολογώ !Συμπαθώ τον Βαλόντια. Υποστηρίζω την Ρωσία και την Σερβία. Δεν συμπαθώ τους Ζελένσκι και τους Μητσοτακένσκι. Θεωρώ αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία Προδότες»

Μάλιστα επειδή υπήρξαν αντιδράσεις, επανήλθε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Τζορτζ Τσούνη, λέγοντας πως «όλοι μπορεί να εκφράσουμε τη γνώμη μας».

ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Σγουρός και το ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ο πρόεδρός του καλούνται να πάρουν άμεσα θέση για τον φιλοναζιστή αντισημίτη Σπύρο Χατζάρα, που ο Γιάννης Σγουρός, ο υποψήφιος τον οποίο στηρίζουν για περιφερειάρχη Αττικής, έχει εντάξει στα ψηφοδέλτιά του», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίδρασή του για την ανάρτηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σίγουρα δεν αποτελεί προοδευτική επιλογή να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού ένας άνθρωπος που επιδοκιμάζει δημόσια την εκτέλεση των 200 πατριωτών στην Καισαριανή το 1944 ή αναφέρεται στη Συμφωνία των Πρεσπών ως ‘προδοσία’».

Σημειώνει ότι «ο κ. Σγουρός οφείλει να αποσύρει άμεσα τον συγκεκριμένο υποψήφιο από τα ψηφοδέλτιά του. Διαφορετικά, ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να αποσύρει την υποστήριξή του στο Γιάννη Σγουρό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις