Πολιτική

Περιοδεία Τσιρώνη στη Λέσβο την ερχόμενη Πέμπτη

Περιοδεία στην Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με τους αγροτικούς συλλόγους και φορείς του νησιού.

Στις 9:00 π.μ. της Πέμπτης, ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά, στις 10:00πμ, θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης με τον Δήμαρχο, Σπύρο Γαληνό, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητάς του.
Στις 11:00 π.μ., ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με αγροτικούς φορείς στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ενώ αμέσως μετά, στις 13:30μμ θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Στις 14:00 μ.μ. ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει συνάντηση εργασίας με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου και υπηρεσιακούς φορείς.
Στις 19:00 μ.μ. το απόγευμα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στον Παπάδο Γέρα, με επίκεντρο τα αγροτικά ζητήματα και με την συμμετοχή αγροτικών συλλόγων και φορέων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη: Υπηρέτησε τη Δημοκρατία κατακτώντας τον σεβασμό όλων
«Συνδύασε την αγάπη για την Ελλάδα, την αφοσίωση στην ακαδημαϊκή διδασκαλία, την διακονία στην νομική επιστήμη και το πάθος για την προσφορά στα κοινά», είπε μεταξύ άλλων
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ
Άδωνις Γεωργιάδης – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνεχίζεται η κόντρα τους – «Θα της κάνω μήνυση τη Δευτέρα», «μιλάμε για παρακράτος»
Ο υπουργός Υγείας έκανε παρέμβαση στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» και ακολούθησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με την μεταξύ τους σύγκρουση να μην έχει τέλος
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
25