Πολιτική

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμηνάς

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών…

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, έβγαλε ανακοίνωση για το θάνατο του πρώην βουλευτή του κόμματος Κώστα Καραμηνά, στην οποία αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Κώστα Καραμηνά.
Ο Κώστας Καραμηνάς γεννήθηκε το 1948 στο Βαθύ Σάμου, σπούδασε ιατρική και εργαζόταν ως ιατρός – δερματολόγος. Διετέλεσε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΡΕ, το 1965, και οργανωτικός γραμματέας της ΝΕ Σάμου της ΝΔ από το 1984 ως το 1987. Εκλέχτηκε βουλευτής Σάμου τον Ιούνιο του 1989, επανεξελέγη το Νοέμβριο του ίδιου έτους καθώς και στις εκλογές του 1996, ενώ το 2002 εκλέχτηκε δήμαρχος Βαθέος Σάμου. Υπήρξε σε όλη του την πορεία διαπρεπής επιστήμονας και ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών στη Σάμο.

Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Υπάρχουν μπαχαλάκηδες με γραβάτα στη Βουλή – «Απάντηση» σε Δένδια – «Άδικη η κριτική από Σαμαρά και Καραμανλή»
«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά πολιτικός αρχηγός να έχει πει συναδέλφους του στη Βουλή και αναφέρομαι στην κυρία Κωνσταντοπούλου, “δολοφόνους", ότι τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα, κηφήνες»
Κατερίνα Σερέτη, Παύλος Μαρινάκης
52
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 8
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5