Πολιτική

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμηνάς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών…

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, έβγαλε ανακοίνωση για το θάνατο του πρώην βουλευτή του κόμματος Κώστα Καραμηνά, στην οποία αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Κώστα Καραμηνά.
Ο Κώστας Καραμηνάς γεννήθηκε το 1948 στο Βαθύ Σάμου, σπούδασε ιατρική και εργαζόταν ως ιατρός – δερματολόγος. Διετέλεσε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΡΕ, το 1965, και οργανωτικός γραμματέας της ΝΕ Σάμου της ΝΔ από το 1984 ως το 1987. Εκλέχτηκε βουλευτής Σάμου τον Ιούνιο του 1989, επανεξελέγη το Νοέμβριο του ίδιου έτους καθώς και στις εκλογές του 1996, ενώ το 2002 εκλέχτηκε δήμαρχος Βαθέος Σάμου. Υπήρξε σε όλη του την πορεία διαπρεπής επιστήμονας και ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών στη Σάμο.

Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5