Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέτρος Παππάς: «Αδιανόητο και πολιτικά ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη»

Πέτρος Παππάς: «Αδιανόητο και πολιτικά ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη»

Την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς και χαρακτήρισε πολιτικά ανόητο κάποιοι να τον αμφισβητούν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Παππάς σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά. «Είναι αδιανόητο και πολιτικά ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη».

«Το κόμμα με αυτή την ενότητα θα προσπαθήσει να πάει στις ευρωεκλογές. Η δική μου πεποίθηση και η διάθεση του κ. Κασσελάκη είναι ότι αν αμφισβητηθεί θα ζητήσει ξανά την εμπιστοσύνη της βάσης» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε το ερωτηματολόγιο και την αναταραχή που προκλήθηκε εσωκομματικά. «Για ένα ερωτηματολόγιο σηκώθηκε πάρα πολύ σκόνη, συνεχίζει να υφίσταται, τα μέλη συνεχίζουν να ψηφίζουν κανονικά, ο λόγος που ξεκίνησε όλη αυτή η αναταραχή εξηγήθηκε στα μέλη της ΠΓ. Ο πρόεδρος αμφισβητήθηκε για τις επιλογές του, ωστόσο μεταξύ τους δόθηκαν εξηγήσεις και η ΠΓ εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση του προέδρου. Το τρίτο θέμα είναι ότι η ΠΓ συνεδρίασε χωρίς να λάβει υπόψιν το πρόγραμμα του προέδρου -ως όφειλε να λάβει-  οπότε αναγκάστηκε να συνεδριάσει και μία δεύτερη μέρα για να είναι παρών ο πρόεδρος και αφού εξηγήθηκαν όσα έγραψε στην επιστολή του δια ζώσης, ύστερα την απέσυρε».

Στην ερώτηση αν σε ένα ενδεχόμενα κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές τεθεί θέμα ηγεσίας ο Πέτρος Παππάς ήταν κατηγορηματικός.  «Ο πρόεδρος έχει λάβει εντολή μακράς πνοής, θα κριθεί το 2027 στις Εθνικές εκλογές, αν οποιοσδήποτε θέλει να τον αμφισβητήσει ο πρόεδρος θα ζητήσει την αναβάπτιση της εντολής του από τη βάση του κόμματος».

Τέλος όσον αφορά στο θέμα επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε: «Δεν θεωρώ αυτό το σενάριο ρεαλιστικό».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις