Πολιτική

Πέτρος Τατσόπουλος: Αφέθηκα ελεύθερος – Δεν θα πάψω να στηλιτεύω την θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άλλες εποχές θύμισαν όλα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας έξω από το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στο κέντρο της Αθήνας όταν αστυνομικοί συνέλαβαν τον συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο.

Αφορμή για την σύλληψη η μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του υποψήφιος βουλευτής και παρουσιαστής την ημέρα που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος.

«Ο τύπος της trash tv κάνει μήνυση και εγώ να την περάσω στο τμήμα επειδή ένας τύπος αποφασίζει» σχολίασε την ώρα της σύλληψής του ο Πέτρος Τατσόπουλος καθώς ο μηνυτής του είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στα social media την απόφασή του.

Πριν από λίγο με ανάρτησή του στο twitter, ο Πέτρο Τατσόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν. 

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα», ήταν η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου.

Δείτε την στιγμή της σύλληψης 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Free Thinking Zone (@free_thinking_zone)

 

Για το θέμα αντέδρασε και η κυβέρνηση δια του Γιάννη Οικονόμου ο οποίος με ανακοίνωσή του τόνισε: «Η ελευθερία έκφρασης στην Ελλάδα είναι κατοχυρωμένη, στο πλαίσιο που ορίζουν το Σύνταγμα, οι νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας. Το επίπεδο του πολιτισμού μας και η ιστορική μας παράδοση μας επιβάλλουν να διαλεγόμαστε χωρίς απειλές και ένδικα μέσα. Γι’ αυτό και προσχεδιασμένα σκηνικά τεχνητής έντασης και συλλήψεις πολιτών επειδή εκφράζουν την άποψή τους είναι καταδικαστέα. Η χριστιανική πίστη είναι αγάπη και ποτέ δεν συμπορεύεται με τη βία οποιασδήποτε μορφής και είδους ούτε και της πρέπει μέσω μηνύσεων και διώξεων να γίνεται μέσο προσωπικής προβολής και πολιτικής εκμετάλλευσης».

Άμεση ήταν η αντίδραση και του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απάντηση της ΕΛ.Α.Σ για την κοστολόγηση του προγράμματος: Ο λογαριασμός βγαίνει, η κυβερνητική αριθμητική όχι
«Το πρόβλημά της κυβέρνησης δεν είναι ότι δεν βγαίνουν οι αριθμοί μας, είναι ότι βγαίνει η πολιτική διαφορά ανάμεσα στις προτεραιότητές μας» επισημαίνει η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
ΠΑΣΟΚ για ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος με νέες αυταπάτες – Ψαρεύει στα θολά νερά χωρίς πυξίδα
«Προπαγάνδιζε πως έρχεται να καλύψει το ''κενό αντιπολίτευσης'' και έκανε copy paste το 80% του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο επιτίθεται με μανία»
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Υπουργείο Οικονομικών για Τσίπρα: Χάσαμε τον λογαριασμό – Μέτρα με ετήσιο κόστος 13 δισεκατομμύρια
«Τα μέτρα Τσίπρα παραβιάζουν κάθε ευρωπαϊκό δημοσιονομικό κανόνα και παραπέμπουν ευθέως στις περιπέτειες της δικής του περιόδου με τα μέτρα λιτότητας του αχρείαστου τρίτου μνημονίου»
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών 5
Παύλος Μαρινάκης: Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε 13 δισεκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα
«Κάλπικες υποσχέσεις, χωρίς καμία κοστολόγηση και ''πατριωτικοί φόροι'', οι οποίοι ξυπνούν τις πιο άσχημες μνήμες, ειδικά στη μεσαία τάξη», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης 9
Κυβέλη Μάρδα: Η νεαρή γιατρός που προλόγισε τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και η δυναμική παρέμβασή της
Είναι κόρη του Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και σύζυγος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα
Κυβέλη Μάρδα 15
Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη: Κατώτατος μισθός 1000 ευρώ το 2027, μείωση ΦΠΑ και κατάργηση τέλους επιτηδεύματος και πανελληνίων
«Θεσπίζουμε Πατριωτική Εισφορά για το ισχυρότερο 1% των Ελλήνων: Ένα ευρώ τον χρόνο για κάθε εκατό ευρώ καθαρής περιουσίας», εξήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας
308